Nieuwsbrief
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

DogsLife Eye Wipes - Doekjes voor de ogen van de hond - Oogdoekjes - Verwijdert traanvlekken en oogafscheiding - Inhoud 100 stuks

DogsLife Eye Wipes - Doekjes voor de ogen van de hond - Oogdoekjes - Verwijdert traanvlekken en oogafscheiding - Inhoud 100 stuks Vergroten DogsLife Eye Wipes - Doekjes voor de ogen van de hond - Oogdoekjes - Verwijdert traanvlekken en oogafscheiding - Inhoud 100 stuks Vergroten DogsLife Eye Wipes - Doekjes voor de ogen van de hond - Oogdoekjes - Verwijdert traanvlekken en oogafscheiding - Inhoud 100 stuks Vergroten DogsLife Eye Wipes - Doekjes voor de ogen van de hond - Oogdoekjes - Verwijdert traanvlekken en oogafscheiding - Inhoud 100 stuks Vergroten DogsLife Eye Wipes - Doekjes voor de ogen van de hond - Oogdoekjes - Verwijdert traanvlekken en oogafscheiding - Inhoud 100 stuks Vergroten DogsLife Eye Wipes - Doekjes voor de ogen van de hond - Oogdoekjes - Verwijdert traanvlekken en oogafscheiding - Inhoud 100 stuks Vergroten

Max’s Shop

DogsLife Eye Wipes - Doekjes voor de ogen van de hond - Oogdoekjes - Verwijdert traanvlekken en oogafscheiding - Inhoud 100 stuks

 • Payment Methods
 • payment-providers
 • payment-providers
 • Vandaag besteld, morgen het leukste baasje!
 • Gratis retourneren
 • Gratis verzending vanaf 20,-
 • Persoonlijk advies

Op werkdagen voor 22:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, dinsdag in huis.

Informatie

Reinigingsdoekjes voor de ogen van de hond

Het schoonhouden van de ogen van je hond is een essentieel onderdeel van het verzorgingsproces. De DogsLife Eye Wipes zijn speciaal gemaakt om de kijkers van je beste vriend in topconditie te houden.

De DogsLife Eye Wipes zijn verpakt per 100 stuks, geschikt voor dagelijks gebruik en bewezen effectief in het verwijderen van traanvlekken, traansmeer en ander oogvuil. De veilige en niet-irriterende formule met Aloë Vera is zacht voor de gevoelige huid, maar effectief tegen korstjes.

Eigenschappen Dogslife Eye Wipes

 • Verwijdert traan vlekken en oogafscheiding zoals korstjes van traanvocht
 • Doekjes met Aloë Vera voor eenmalig gebruik
 • Niet-irriterende formule
 • Geschikt voor de gevoelige huid
 • 100 doekjes per verpakking

Het belang van schone ogen

Hoewel je er altijd voor moet zorgen dat je Max' ogen schoonmaakt als onderdeel van zijn normale badroutine, is het ook belangrijk om oogvlekkendoekjes te gebruiken om zichtbare ophopingen te verwijderen. Als je smurrie of slaap laat verharden, kan dit een nadelig effect hebben op het zicht van jouw trouwe viervoeter.

Slijm- en traanvlekken kunnen korstig worden, waardoor vocht uit de traanbuisjes die de oogbol bedekken, wordt geweerd. Als gevolg daarvan kunnen er vuildeeltjes in de ogen terechtkomen die infecties en irritatie veroorzaken. Houd de ogen van je hond daarom schoon en gezond door ze regelmatig te reinigen met de DogsLife Eye Wipes.

De DogsLife reinigingsdoekjes voor hondenogen zijn, net als de Ear Wipes, vooraf doordrenkt met aloë vera om ervoor te zorgen dat ze zacht zijn voor de gevoelige vacht en huid rond de oogjes van jouw pup. Combineer deze zachte doekjes met de andere geweldige DogsLife verzorgingsproducten voor honden om Max gelukkig en gezond te houden.

Gebruiksaanwijzing oogdoekjes voor honden

Of je nu net begint met het afvegen van oogsnot van het gezicht van jouw harige vriendje, of als je een doorgewinterde pro bent, deze drie stappen zijn eenvoudig te volgen.

 1. Pak met schone handen een oogreinigingsdoekje uit de gebruiksvriendelijke verpakking.
 2. Wrijf zachtjes rond het oog van de hond. Werk met het doekje vanaf het onderste ooglid naar beneden en beweeg het doekje altijd weg van het oog. Vermijd direct contact met het oog.
 3. Gooi het doekje weg en sluit het deksel van de verpakking om ervoor te zorgen dat de andere met aloë vera doordrenkte doekjes niet uitdrogen.

DogsLife

Het assortiment hondenverzorgingsproducten van DogsLife is geproduceerd door hondenliefhebbers voor hondenliefhebbers. Zij selecteren uitsluitend de beste ingrediënten en materialen voor praktische en oplossingsgerichte producten, om je hond gelukkig te maken. Met de verzorgingsproducten van DogsLife ben je zeker het leukste baasje!

Barcode Artikel
5060629630304 Dogslife Eye Wipes

 • Artikel Eye Wipes
 • Merk DogsLife
 • Doel Verwijdert traanvlekken en oogafscheiding zoals korstjes van traanvocht
 • Inhoud 100 stuks per verpakking
 • Ingrediënten Aqua, Propyleen, Glyeol, DMDM Hydantoin, Natrium Chloride, Glycerine, Aloë Vera, diazolidinyl urea, methlparaben, Proplyparaben, Hexadecyltrimethylammaonium, Choride, ladopropynylbutylcarbamaat.

Suggesties van Max