0

Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.

0

Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.

Dogslife Eerste Hulp Kit voor huisdieren - 30 EHBO artikelen om jouw hond of kat te helpen in noodgevallen - Compacte verpakking - Handig voor onderweg

Productomschrijving
Geen enkel baasje wil eraan denken dat zijn of haar hond zich kan bezeren. Maar in de wereld van enthousiaste en onverschrokken pups kunnen ongelukken gebeuren. Met Dogslife EHBO-kit voor honden met 30 geteste EHBO-artikelen zijn hondeneigenaren voorbereid op alles... van snijwonden en steken tot schokken en verstikking. We weten dat honden nieuws...

Geen enkel baasje wil eraan denken dat zijn of haar hond zich kan bezeren. Maar in de wereld van enthousiaste en onverschrokken pups kunnen ongelukken gebeuren. Met Dogslife EHBO-kit voor honden met 30 geteste EHBO-artikelen zijn hondeneigenaren voorbereid op alles... van snijwonden en steken tot schokken en verstikking.

We weten dat honden nieuwsgierig zijn, maar soms kan die interesse hen in lastige situaties brengen. Dan loont het om voorbereid te zijn. De complete Dogslife hondenverzorgingsset helpt je om deze ongelukjes te bestrijden.

Dogslife EHBO-kit voor huisdieren is ideaal voor onderweg. Met deze uitgebreide EHBO- kit pak je kleine problemen moeiteloos aan, zoals insectensteken en tekenbeten na een lange wandeling in het bos. Maar het kan ook levensreddend zijn bij ernstige problemen, van het stelpen van de bloedstroom tot het toedienen van reanimatie.

Dankzij de opvallende oranje etui grijp je nooit mis tijdens noodgevallen.

Inhoud van Dogslife EHBO-kit

x1 medium verband
x1 fixatieverband
x1 microporeus verband
x2 afvalzakken voor noodgevallen
x1 stevige schaar
x1 tekenverwijderaar voor kleine teken
x1 tekenverwijderaar voor grote teken
x1 karabijnhaak
x1 fluitje
x1 hemostaticum
x1 reanimatiemasker
x4 handschoenen (2 paar)
x1 groot verband
x1 buikverband
x2 lancetten
x1 wattenstaafjes
x4 veiligheidsspelden
x1 pillendoosje
x2 houten tongspatels
x1 rubberen tourniquet

Deze etui met eerste hulp spulletjes is ontworpen om pre-medische hulp te bieden. Het is geschikt voor noodgevallen tijdens het reizen, wandelen of rond het huis. Door het gebruik van materialen van medische kwaliteit is deze EHBO-set voor huisdieren compact, lichtgewicht en geschikt voor alle omgevingen.

  • Professioneel ontworpen en getest door hondenbezitters en hun honden
  • 30+ dierenbenodigdheden
  • Geschikt voor elke situatie!
  • Compacte , waterdichte & lichtgewicht etui
  • Makkelijk mee te nemen

DogsLife

Het assortiment hondenverzorgingsproducten van DogsLife is geproduceerd door hondenliefhebbers voor hondenliefhebbers. Zij selecteren uitsluitend de beste ingrediënten en materialen voor praktische en oplossingsgerichte producten, om je hond gelukkig te maken. Met de verzorgingsproducten van DogsLife ben je zeker het leukste baasje!

Productspecificaties

Artikelnummer
7153
EAN
5060629630205
Afmetingen
26 x 18 x 7
Artikel
Dogslife EHBO-kit

Reviews

0 / 5Gebaseerd op 0 review(s)

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken