Nieuwsbrief
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Dogslife Eerste Hulp Kit voor huisdieren - 30 EHBO artikelen om jouw hond of kat te helpen in noodgevallen - Compacte verpakking - Handig voor onderweg

Dogslife Eerste Hulp Kit voor huisdieren - 30 EHBO artikelen om jouw hond of kat te helpen in noodgevallen - Compacte verpakking - Handig voor onderweg Vergroten Dogslife Eerste Hulp Kit voor huisdieren - 30 EHBO artikelen om jouw hond of kat te helpen in noodgevallen - Compacte verpakking - Handig voor onderweg Vergroten Dogslife Eerste Hulp Kit voor huisdieren - 30 EHBO artikelen om jouw hond of kat te helpen in noodgevallen - Compacte verpakking - Handig voor onderweg Vergroten Dogslife Eerste Hulp Kit voor huisdieren - 30 EHBO artikelen om jouw hond of kat te helpen in noodgevallen - Compacte verpakking - Handig voor onderweg Vergroten Dogslife Eerste Hulp Kit voor huisdieren - 30 EHBO artikelen om jouw hond of kat te helpen in noodgevallen - Compacte verpakking - Handig voor onderweg Vergroten Dogslife Eerste Hulp Kit voor huisdieren - 30 EHBO artikelen om jouw hond of kat te helpen in noodgevallen - Compacte verpakking - Handig voor onderweg Vergroten Dogslife Eerste Hulp Kit voor huisdieren - 30 EHBO artikelen om jouw hond of kat te helpen in noodgevallen - Compacte verpakking - Handig voor onderweg Vergroten Dogslife Eerste Hulp Kit voor huisdieren - 30 EHBO artikelen om jouw hond of kat te helpen in noodgevallen - Compacte verpakking - Handig voor onderweg Vergroten

Max’s Shop

Dogslife Eerste Hulp Kit voor huisdieren - 30 EHBO artikelen om jouw hond of kat te helpen in noodgevallen - Compacte verpakking - Handig voor onderweg

 • Payment Methods
 • payment-providers
 • payment-providers
 • Vandaag besteld, morgen het leukste baasje!
 • Gratis retourneren
 • Gratis verzending vanaf 20,-
 • Persoonlijk advies

Op werkdagen voor 22:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, dinsdag in huis.

Informatie

Wees voorbereid met Dogslife EHBO-kit!

Geen enkel baasje wil eraan denken dat zijn of haar hond zich kan bezeren. Maar in de wereld van enthousiaste en onverschrokken pups kunnen ongelukken gebeuren. Met Dogslife EHBO-kit voor honden met meer dan 30 geteste EHBO-artikelen zijn hondeneigenaren voorbereid op alles... van snijwonden en steken tot schokken en verstikking.

We weten dat honden nieuwsgierig zijn, maar soms kan die interesse hen in lastige situaties brengen. Dan loont het om voorbereid te zijn. De complete Dogslife hondenverzorgingsset helpt je om deze ongelukjes te bestrijden.

Dogslife EHBO-kit voor huisdieren is ideaal voor onderweg. Met deze uitgebreide EHBO- kit pak je kleine problemen moeiteloos aan, zoals insectensteken en tekenbeten na een lange wandeling in het bos. Maar het kan ook levensreddend zijn bij ernstige problemen, van het stelpen van de bloedstroom tot het toedienen van reanimatie.

Dankzij de opvallende oranje etui grijp je nooit mis tijdens noodgevallen.

Inhoud van Dogslife EHBO-kit

1 x Middelgroot verband
1 x Fixatieverband
1 x Micropore tape
2 x Noodafvalzakken
1 x Verbandschaar
1 x Tekentang voor kleine teken
1 x Tekentang voor grote teken
1 x Karabijnhaak
1 x Fluitje
1 x Styptic stift - om bloeden te stelpen
1 x Reanimatiemasker
1 x Injectiespuit
2 x Oogreinigingsdoekjes
1 x Nooddeken
4 x Handschoenen (2 paar)
1 x Groot verband
1 x Buikverband
2 x Lancetten
4 x Wattenstaafjes
4 x Veiligheidsspelden
4 x Jodiumkompressen
1 x Pillendoosje
2 x Houten tongkompressen
2 x Anti-prikkompressen
1 x Rubberen tourniquet
2 x Alcoholkompressen

Deze etui met eerste hulp spulletjes is ontworpen om pre-medische hulp te bieden. Het is geschikt voor noodgevallen tijdens het reizen, wandelen of rond het huis. Door het gebruik van materialen van medische kwaliteit is deze EHBO-set voor huisdieren compact, lichtgewicht en geschikt voor alle omgevingen.

 • Professioneel ontworpen en getest door hondenbezitters en hun honden
 • 30+ dierenbenodigdheden
 • Geschikt voor elke situatie!
 • Compacte , waterdichte & lichtgewicht etui
 • Makkelijk mee te nemen

DogsLife

Het assortiment hondenverzorgingsproducten van DogsLife is geproduceerd door hondenliefhebbers voor hondenliefhebbers. Zij selecteren uitsluitend de beste ingrediënten en materialen voor praktische en oplossingsgerichte producten, om je hond gelukkig te maken. Met de verzorgingsproducten van DogsLife ben je zeker het leukste baasje!

 • Artikel Dogslife EHBO-kit
 • Merk DogsLife
 • Doel Biedt eerste hulp bij ongelukken
 • Inhoud 30+ gespecialiseerde eerste hulp artikelen zoals noodverbanden, tekenverwijderaar, oogdoekjes en nog veel meer!
 • Ingrediënten n.v.t.

Suggesties van Max