Nieuwsbrief
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

DogsLife Ear Wipes - Reinigingsdoekjes - Vingerdoekjes om de oren van je hond schoon te maken - Inhoud 50 stuks

DogsLife Ear Wipes - Reinigingsdoekjes - Vingerdoekjes om de oren van je hond schoon te maken - Inhoud 50 stuks Vergroten DogsLife Ear Wipes - Reinigingsdoekjes - Vingerdoekjes om de oren van je hond schoon te maken - Inhoud 50 stuks Vergroten DogsLife Ear Wipes - Reinigingsdoekjes - Vingerdoekjes om de oren van je hond schoon te maken - Inhoud 50 stuks Vergroten DogsLife Ear Wipes - Reinigingsdoekjes - Vingerdoekjes om de oren van je hond schoon te maken - Inhoud 50 stuks Vergroten DogsLife Ear Wipes - Reinigingsdoekjes - Vingerdoekjes om de oren van je hond schoon te maken - Inhoud 50 stuks Vergroten DogsLife Ear Wipes - Reinigingsdoekjes - Vingerdoekjes om de oren van je hond schoon te maken - Inhoud 50 stuks Vergroten DogsLife Ear Wipes - Reinigingsdoekjes - Vingerdoekjes om de oren van je hond schoon te maken - Inhoud 50 stuks Vergroten DogsLife Ear Wipes - Reinigingsdoekjes - Vingerdoekjes om de oren van je hond schoon te maken - Inhoud 50 stuks Vergroten DogsLife Ear Wipes - Reinigingsdoekjes - Vingerdoekjes om de oren van je hond schoon te maken - Inhoud 50 stuks Vergroten

Max’s Shop

DogsLife Ear Wipes - Reinigingsdoekjes - Vingerdoekjes om de oren van je hond schoon te maken - Inhoud 50 stuks

 • Payment Methods
 • payment-providers
 • payment-providers
 • Vandaag besteld, morgen het leukste baasje!
 • Gratis retourneren
 • Gratis verzending vanaf 20,-
 • Persoonlijk advies

Op werkdagen voor 22:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, dinsdag in huis.

Informatie

Reinigingsdoekjes voor de oren van je hond

Houd de oren van je hond schoon met de DogsLife Dog Ear Cleaning Wipes en voorkom dat ze verstopt raken met vuil en oorsmeer, waardoor ze kunnen gaan stinken en jeuken. De DogsLife Ear Cleaning Wipes zijn alles wat je nodig hebt voor de complete oorverzorging van je hond.

Vingerdoekjes

Het is heel belangrijk om de gehoorgangen van jouw huisdier zo schoon mogelijk te houden. Gelukkig passen de DogsLife reinigingsdoekjes voor hondenoren gemakkelijk over je vinger, waardoor ze ideaal zijn om de gehoorgangen van jouw harige vriend zo schoon mogelijk te houden.

De DogfLife Ear Wipes zorgen voor een zachte maar effectieve reiniging van de gehoorgangen zonder deze te beschadigen. Net als de reinigingsdoekjes voor de ogen van je hond, zijn deze doordrenkt met Aloë Vera; een natuurlijke formule die ook erg fijn is voor de gevoelige huid - wat het ook erg geschikt maakt voor pups.

Eigenschappen Dogslife Ear Wipes

 • Complete gehoorgangverzorging voor honden
 • Vingervormige doekjes met Aloë Vera voor eenmalig gebruik
 • Helpt de opbouw van oorsmeer te voorkomen
 • Helpt jeukende oren te verlichten
 • Geschikt voor de gevoelige huid
 • Efficiënt, gemakkelijk en zacht
 • 50 doekjes per verpakking

Het advies van dierenartsen

Dierenartsen raden meestal aan om de oren van je hond wekelijks te reinigen. Dit is vooral belangrijk als het gaat om hangoren of bij huidallergieën. Ophoping van vuil en oorsmeer kan een broedplaats zijn voor vervelende bacteriën, wat op den duur kan gaan infecteren. Houd de oren van je hond schoon en gezond door ze regelmatig te reinigen met de DogsLife Dog Ear Cleaning Wipes!

Gebruiksaanwijzing DogsLife Ear Wipes

We weten dat sommige honden niet erg meegaand zijn als het op poetsen van de oren aankomt. In feite lijkt het soms meer alsof je met een wild dier aan het worstelen bent. Maar met deze gebruiksvriendelijke vingerdoekjes voor honden wordt het proces super-simpel.

 1. Neem een hondendoekje uit de verpakking, zorg ervoor dat je schone handen hebt en plaats het over de wijsvinger
 2. Maak de oren van jouw hond schoon door er zachtjes over te wrijven. Het is belangrijk om extra voorzichtig te zijn bij het vegen rond de gehoorgang. Ga daar niet in rommelen. Gooi het doekje weg in de prullenbak.
 3. Sluit na gebruik de verpakking goed om te voorkomen dat de andere met aloë vera doordrenkte doekjes uitdrogen.

Net als de oogdoekjes en tandverzorgingsset voor honden moet je ervoor zorgen dat je dit proces regelmatig blijft herhalen zodat je hond gezond en schoon blijft. 

 

Geschikt voor alle vingers

De Ear Wipes vingerdoekjes zijn ontworpen voor alle vingers zodat de oren van jouw hond gemakkelijk gereinigd kunnen worden.

DogsLife

Het assortiment hondenverzorgingsproducten van DogsLife is geproduceerd door hondenliefhebbers voor hondenliefhebbers. Zij selecteren uitsluitend de beste ingrediënten en materialen voor praktische en oplossingsgerichte producten, om je hond gelukkig te maken. Met de verzorgingsproducten van DogsLife ben je zeker het leukste baasje!

Barcode Artikel
5060629630298 DogsLife Ear Wipes

 • Artikel Ear Wipes
 • Merk DogsLife
 • Doel Complete gehoorgangverzorging voor honden, Helpt de opbouw van oorsmeer te voorkomen, Helpt jeukende oren te verlichten
 • Inhoud 50 stuks per doosje
 • Ingrediënten Aqua, propyleenglycol, appelzuur, glycerine, dimethicone copolyol, polysorbaat 20, diazolidinyl urea, aloë vera, salicylzuur, benzoëzuur, dinatrium EDTA, methylparaben, propylparaben, toverhazelaar extract.

Suggesties van Max