0

Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.

0

Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.

DogsLife Dental Wipes - Gebitsdoekjes voor tandheelkundige reiniging van honden - Vingerdoekjes om tanden te poetsen - Inhoud 50 stuks

Productomschrijving
Het schoonhouden van het gebit van je hond draagt bij aan het voorkomen van mondpijn en gebitsproblemen. Verwijder tandsteen, tandplak en bestrijd een slechte adem met de DogsLife Dental Wipes. De DogsLife Dental Wipes zijn gemaakt met een natuurlijke formule met aloë vera & pepermunt die een slechte adem op natuurlijke wijze neutraliseert en...

Het schoonhouden van het gebit van je hond draagt bij aan het voorkomen van mondpijn en gebitsproblemen. Verwijder tandsteen, tandplak en bestrijd een slechte adem met de DogsLife Dental Wipes.

De DogsLife Dental Wipes zijn gemaakt met een natuurlijke formule met aloë vera & pepermunt die een slechte adem op natuurlijke wijze neutraliseert en tandsteen en tandplak verwijdert. De gebitsdoekjes zijn geschikt voor dagelijks gebruik, en het vingervormige ontwerp helpt om zacht te kunnen reinigen.

DogsLife gebitsdoekjes voor een schoon gebit

  • Verwijdert tandsteen, tandplak en bestrijdt een slechte adem
  • Doekjes voor eenmalig gebruik met Aloë Vera & pepermunt
  • Snelle en gemakkelijke reiniging
  • 50 doekjes per verpakking

Hoe gebruik je de gebitsdoekjes voor honden?

Plaats een doekje op je wijsvinger en veeg de tanden van de hond af om tandplak te verwijderen. Gooi het doekje na gebruik weg.

Voorkom een slechte adem

Elk gebitsdoekje is vooraf doordrenkt met aloë vera & pepermunt om slechte hondenadem op natuurlijke wijze te ontgeuren.

Geschikt voor alle vingers

De Dental Wipes vingerdoekjes zijn ontworpen voor alle vingers zodat het gebit van jouw hond gemakkelijk gereinigd kan worden.

DogsLife

Het assortiment hondenverzorgingsproducten van DogsLife is geproduceerd door hondenliefhebbers voor hondenliefhebbers. Zij selecteren uitsluitend de beste ingrediënten en materialen voor praktische en oplossingsgerichte producten, om je hond gelukkig te maken. Met de verzorgingsproducten van DogsLife ben je zeker het leukste baasje!

Productspecificaties

Artikelnummer
7011
EAN
5060629630281
Artikel
Dental Wipes - Vingerpoetsdoekjes
Merk
DogsLife

Reviews

0 / 5Gebaseerd op 0 review(s)

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken