Nieuwsbrief
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

DogsLife Dental Wipes - Gebitsdoekjes voor tandheelkundige reiniging van honden - Vingerdoekjes om tanden te poetsen - Inhoud 50 stuks

DogsLife Dental Wipes - Gebitsdoekjes voor tandheelkundige reiniging van honden - Vingerdoekjes om tanden te poetsen - Inhoud 50 stuks Vergroten DogsLife Dental Wipes - Gebitsdoekjes voor tandheelkundige reiniging van honden - Vingerdoekjes om tanden te poetsen - Inhoud 50 stuks Vergroten DogsLife Dental Wipes - Gebitsdoekjes voor tandheelkundige reiniging van honden - Vingerdoekjes om tanden te poetsen - Inhoud 50 stuks Vergroten DogsLife Dental Wipes - Gebitsdoekjes voor tandheelkundige reiniging van honden - Vingerdoekjes om tanden te poetsen - Inhoud 50 stuks Vergroten DogsLife Dental Wipes - Gebitsdoekjes voor tandheelkundige reiniging van honden - Vingerdoekjes om tanden te poetsen - Inhoud 50 stuks Vergroten DogsLife Dental Wipes - Gebitsdoekjes voor tandheelkundige reiniging van honden - Vingerdoekjes om tanden te poetsen - Inhoud 50 stuks Vergroten DogsLife Dental Wipes - Gebitsdoekjes voor tandheelkundige reiniging van honden - Vingerdoekjes om tanden te poetsen - Inhoud 50 stuks Vergroten DogsLife Dental Wipes - Gebitsdoekjes voor tandheelkundige reiniging van honden - Vingerdoekjes om tanden te poetsen - Inhoud 50 stuks Vergroten DogsLife Dental Wipes - Gebitsdoekjes voor tandheelkundige reiniging van honden - Vingerdoekjes om tanden te poetsen - Inhoud 50 stuks Vergroten

Max’s Shop

DogsLife Dental Wipes - Gebitsdoekjes voor tandheelkundige reiniging van honden - Vingerdoekjes om tanden te poetsen - Inhoud 50 stuks

 • Payment Methods
 • payment-providers
 • payment-providers
 • Vandaag besteld, morgen het leukste baasje!
 • Gratis retourneren
 • Gratis verzending vanaf 20,-
 • Persoonlijk advies

Op werkdagen voor 22:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, dinsdag in huis.

Informatie

DogsLife gebitsdoekjes voor een schoon gebit

Het schoonhouden van het gebit van je hond draagt bij aan het voorkomen van mondpijn en gebitsproblemen. Verwijder tandsteen, tandplak en bestrijd een slechte adem met de DogsLife Dental Wipes.

De DogsLife Dental Wipes zijn gemaakt met een natuurlijke formule met aloë vera & pepermunt die een slechte adem op natuurlijke wijze neutraliseert en tandsteen en tandplak verwijdert. De gebitsdoekjes zijn geschikt voor dagelijks gebruik, en het vingervormige ontwerp helpt om zacht te kunnen reinigen.

 • Verwijdert tandsteen, tandplak en bestrijdt een slechte adem
 • Doekjes voor eenmalig gebruik met Aloë Vera & pepermunt
 • Snelle en gemakkelijke reiniging
 • 50 doekjes per verpakking

Hoe gebruik je de gebitsdoekjes voor honden?

Plaats een doekje op je wijsvinger en veeg de tanden van de hond af om tandplak te verwijderen. Gooi het doekje na gebruik weg.

Voorkom een slechte adem

Elk gebitsdoekje is vooraf doordrenkt met aloë vera & pepermunt om slechte hondenadem op natuurlijke wijze te ontgeuren.

Geschikt voor alle vingers

De Dental Wipes vingerdoekjes zijn ontworpen voor alle vingers zodat het gebit van jouw hond gemakkelijk gereinigd kan worden.

DogsLife gebitsverzorging

Max&Luna verkoopt ook een handige DogsLife Dental Kit met daarin een tandpasta en tandenborstel met drie koppen. Deze is geschikt voor honden van alle groottes en helpt je om alle zijdes van het gebit in één keer te reinigen, waardoor de poetstijd wordt verkort. De speciale tandpasta met Aloë vera en pepermunt is 100% natuurlijk en veilig voor je hond om door te slikken. Deze tandpasta is ook te combineren met deze handige Finger Brushes, 5 herbruikbare vingerborstels om de tanden van je hond mee te poetsen.

DogsLife

Het assortiment hondenverzorgingsproducten van DogsLife is geproduceerd door hondenliefhebbers voor hondenliefhebbers. Zij selecteren uitsluitend de beste ingrediënten en materialen voor praktische en oplossingsgerichte producten, om je hond gelukkig te maken. Met de verzorgingsproducten van DogsLife ben je zeker het leukste baasje!

Barcode Artikel
5060629630281 Dogslife Dental Wipes

 • Artikel Dental Wipes - Vingerpoetsdoekjes
 • Merk DogsLife
 • Doel Verwijdert tandsteen, tandplak en bestrijdt een slechte adem
 • Inhoud 50 stuks per doosje
 • Ingrediënten Gezuiverd water, chloorhexidine Digluconaat, glycerine, polysorbaat 20, aloë vera, diazolidinyl ureum, methylparabeen, propylparabeen, pepermuntolie

Suggesties van Max