0
0

DogsLife Dental Kit - Gebitsverzorgingsset voor honden - 100% Natuurlijke tandpasta - Driekoppige tandenborstel - Verbetert de mondhygiëne van je hond

Productomschrijving
Het schoonhouden van het gebit van je hond draagt bij aan het voorkomen van mondpijn en gebitsproblemen. De DogsLife Dental Kit, bestaande uit een driekoppige tandenborstel en diep reinigende tandpasta verbetert de mondhygiëne van je hond door het verwijderen van tandplak, tandsteen en het bestrijden van slechte adem. De DogsLife tandenborstel me...

Het schoonhouden van het gebit van je hond draagt bij aan het voorkomen van mondpijn en gebitsproblemen. De DogsLife Dental Kit, bestaande uit een driekoppige tandenborstel en diep reinigende tandpasta verbetert de mondhygiëne van je hond door het verwijderen van tandplak, tandsteen en het bestrijden van slechte adem.

De DogsLife tandenborstel met drie koppen is geschikt voor honden van alle groottes en helpt je om alle zijdes van het gebit in één keer te reinigen, waardoor de poetstijd wordt verkort. De speciale tandpasta met Aloë vera en pepermunt is 100% natuurlijk en veilig voor je hond om door te slikken.

Eigenschappen DogsLife Dental Kit:

 • Driekoppige tandenborstel zorgt voor een efficiënte reiniging en verkorte poetstijd
 • 100% natuurlijke tandpasta met pepermunt & aloë vera
 • Helpt  tandplak en tandsteen te verwijderen
 • Helpt slechte adem te bestrijden
 • Geschikt voor honden van alle maten en leeftijden
 • Ingredienten: Glycerine, Aloë, Pectine, Neemolie, Grapefruitzaadextract, Zuiveringszout (Natriumbicarbonaat), Glucose, Oxidase (Enzymen) en Natuurlijke smaken

Gebruiksaanwijzing bij het tandenpoetsen van je hond

Wij adviseren onderstaande stappen te volgen om je hond gewend te laten raken aan de verzorging van zijn gebit.

 1. Als het de eerste keer is dat je de tanden van je hond poetst, kun je het beste een druppel tandpasta op je vinger doen en hem dit eerst laten proeven.
 2. Doe vervolgens een klein beetje tandpasta op de driekoppige tandenborstel en masseer de tanden van jouw hond zachtjes heen en weer, waarbij je ervoor zorgt dat elke tand rond de drie zijden van de borstel wordt omhuld.
 3. De tandpastaformule is superveilig voor inname, dus spoelen of leren gorgelen is niet nodig. Het is zelfs het beste om 30 minuten na elke poetsbeurt geen voedsel of water langs de tanden te laten gaan.
 4. Spoel de tandenborstel af met schoon water en je trouwe viervoeter is klaar!
 5. Herhaal dit proces 2 tot 3 keer per week om een gezonde mondhygiëne van de hond te bevorderen.

DogsLife

Het assortiment hondenverzorgingsproducten van DogsLife is geproduceerd door hondenliefhebbers voor hondenliefhebbers. Zij selecteren uitsluitend de beste ingrediënten en materialen voor praktische en oplossingsgerichte producten, om je hond gelukkig te maken. Met de verzorgingsproducten van DogsLife ben je zeker het leukste baasje!

Productspecificaties

Artikelnummer
7010
EAN
5060629630236
Artikel
Dental Kit
Merk
DogsLife

Reviews

5 / 5Gebaseerd op 2 review(s)
 • 5 / 5
  Gepost door: Mariska op 18 Oktober 2023

  Handige tandenborstel,werkt prima.

  ...

  Handige tandenborstel,werkt prima.

  • +Dubbele botstel
 • 5 / 5
  Gepost door: Aline op 17 Oktober 2023

  Zeer goede kwaliteit, ben er erg tevreden mee. Maar mijn oudere hond moet er nog wat aan wennen. Dat zal misschien gewoon...

  Zeer goede kwaliteit, ben er erg tevreden mee. Maar mijn oudere hond moet er nog wat aan wennen. Dat zal misschien gewoon nog wat training vergen en omkoperij.

  • +Goede kwaliteit
  • +Herbruikbaar, geen wegwerpartikel
  • +Zachte borstel en driedubbele kop om sneller in moeilijke hoekjes te geraken
  • -vergt wat training/gewenning
Schrijf je eigen review

Recent bekeken