Nieuwsbrief
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Dog with a Mission - Riem Bonnie - Bijpassende riem voor de Bonnie Halsband - Bordeauxrood - Small of Large

Dog with a Mission - Riem Bonnie - Bijpassende riem voor de Bonnie Halsband - Bordeauxrood - Small of Large Vergroten Dog with a Mission - Riem Bonnie - Bijpassende riem voor de Bonnie Halsband - Bordeauxrood - Small of Large Vergroten Dog with a Mission - Riem Bonnie - Bijpassende riem voor de Bonnie Halsband - Bordeauxrood - Small of Large Vergroten Dog with a Mission - Riem Bonnie - Bijpassende riem voor de Bonnie Halsband - Bordeauxrood - Small of Large Vergroten

Max’s Shop

Dog with a Mission - Riem Bonnie - Bijpassende riem voor de Bonnie Halsband - Bordeauxrood - Small of Large

Maak je keuze

 • Payment Methods
 • payment-providers
 • payment-providers
 • Vandaag besteld, morgen het leukste baasje!
 • Gratis retourneren
 • Gratis verzending vanaf 20,-
 • Persoonlijk advies

Op werkdagen voor 22:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, dinsdag in huis.

Informatie

Dog with a Mission - Riem Bonnie

De Bordeaux rode gevlochten Bonnie is een ware topper. Geschikt om mee te flaneren in de stad, maar ook om mee te rennen op het strand. Match hem met de Bonnie halsband en de Bonnie poopybag voor de perfecte look!

De Bonnie heeft een vaste lengte van 165cm. Ervaring leert dat deze lengte het beste van twee werelden is! Ideaal voor jou, maar ook zeker voor de vrijheid (en blijheid) van je hond.

Dog with a Mission

DWAM staat voor prachtige halsbanden en riemen in een eigenzinnige, vrolijke stijl. Deze producten, van Nederlands ontwerp, worden handgemaakt van een stevige kwaliteit en met een fijne pasvorm voor je hond. De keuze is reuze en voor elke hond en baas heeft DWAM iets dat past bij jullie individuele persoonlijkheid en stijl.

Onderhoud

Door de stevige kwaliteit van zowel stof, leer als onderdelen blijven onze riemen mooi. De leren buitenkant is eenvoudig te onderhouden met zadelvet, de stoffen buitenzijde met groene zeep.

Suggesties van Max