0

Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.

0

Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.

District 70 SPY - Interactief Krabspeelgoed van Karton met balletje en belletje - Zwart of Wit 35x35x6cm

Productomschrijving
Stel je voor dat je dagenlang binnenshuis doorbrengt wanneer je van nature dol bent op jagen. Natuurlijk is slapen erg fijn, maar hoe zit het met de uren waarop jouw kat wakker is? In tegenstelling tot buitenkatten, hebben binnenkatten beperkte entertainment en bewegingsmogelijkheden. De SPY is speciaal ontworpen om het jachtinstinct van binnenkatt...

Stel je voor dat je dagenlang binnenshuis doorbrengt wanneer je van nature dol bent op jagen. Natuurlijk is slapen erg fijn, maar hoe zit het met de uren waarop jouw kat wakker is? In tegenstelling tot buitenkatten, hebben binnenkatten beperkte entertainment en bewegingsmogelijkheden. De SPY is speciaal ontworpen om het jachtinstinct van binnenkatten te stimuleren! Wedden dat jouw viervoeter hier blij van wordt?

Multifunctioneel speelgoed 

Het draait rond, maakt geluid en het is gemaakt van karton, kortom de SPY heeft alle ingrediënten voor jouw kat om de hele dag vermaakt te worden. Katten zijn gek op balletjes om mee te spelen, vooral als deze ook nog rinkelen! Het balletje is gevuld met een rinkelend belletje waar jouw kat urenlang speelplezier aan zal beleven. Door jouw kat het balletje vooruit te laten duwen en er achteraan te laten gaan, stimuleer je bovendien ook zijn jachtinstinct. Als jouw kat even geen zin heeft om te spelen, dan kan hij altijd nog zijn nagels scherpen aan het golfkarton bovenop.

Bevordert behendigheid

Interactief kattenspeelgoed zoals de SPY is erg belangrijk voor binnenkatten en katten die voor een langere tijd alleen moeten zijn. Het zorgt ervoor dat ze zich de hele dag bezig kunnen houden en zich niet snel zullen vervelen. Daarnaast bevordert het ook de behendigheid van jouw kat doordat hij het balletje constant vooruit moeten duwen en erachter aan moet gaan.

Perfect cadeau voor katten

Op zoek naar het perfecte cadeau voor jouw kat? Zoek niet verder want de SPY is ook een cadeau voor jou. Jouw kat krijgt nieuw krabspeelgoed terwijl jij ervoor zorgt dat ze niet meer aan jouw meubels krabben. Klinkt dat niet als de ideale win-win situatie?

 • Actief speelgoed voor kitten
 • Langdurig speelplezier
 • Inclusief 2 balletjes met belletje om jouw kat te vermaken
 • Ideaal cadeau voor jouw kat
 • Afmeting: 35 x 35 x 6 cm
 • Verkrijgbaar in twee kleuren: zwart & wit

Productspecificaties

Artikelnummer
5118
EAN
8717202613779
Artikel
SPY
Merk
District 70

Reviews

4.7 / 5Gebaseerd op 9 review(s)
 • 5 / 5
  Gepost door: Reinier Lourens op 30 Augustus 2023

  Inmiddels 2e stuk speelgoed aangeschaft, het was een succes en zo leuk om te zien. Standaard elke ochtend en bij het thu...

  Inmiddels 2e stuk speelgoed aangeschaft, het was een succes en zo leuk om te zien. Standaard elke ochtend en bij het thuiskomen gaat onze Elmo helemaal los met de nageltjes erop en is zich dan aan het uitsloven. Wij zijn beiden fan van District70

 • 3 / 5
  Gepost door: Eefje op 31 Mei 2023

  Ik heb een beetje spijt dat ik geen rond model heb gekozen, omdat de balletjes elke keer in de hoeken blijven haken. Daa...

  Ik heb een beetje spijt dat ik geen rond model heb gekozen, omdat de balletjes elke keer in de hoeken blijven haken. Daardoor vind de kat het wel wat minder leuk.

  • +Krabgelegenheid
  • -Vierkant model
 • 5 / 5
  Gepost door: Mathilde Baars op 11 Maart 2023

  Helemaal goedgekeurd door onze 2 kittens

  ...

  Helemaal goedgekeurd door onze 2 kittens

  • +Stevig.
  • +Mooie vormgeving
Schrijf je eigen review

Recent bekeken