0

Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.

0

Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.

District 70 Viltballetjes - GLOW, FAIRY en PURE – 100% wol - Verpakt per 4 stuks

Productomschrijving
Is jouw kat toe aan wat beweging of barst hij van de energie? Spelen is een essentieel instinct en een basisbehoefte voor katten! Daarom zijn de kleurrijke vilt balletjes, genaamd PURE, GLOW en FAIRY, de perfecte manier om jouw harige metgezel een speeluurtje te bezorgen. Pluiszacht en licht van gewicht Laat de vilten balletjes rollen en zie hoe ...

Is jouw kat toe aan wat beweging of barst hij van de energie? Spelen is een essentieel instinct en een basisbehoefte voor katten! Daarom zijn de kleurrijke vilt balletjes, genaamd PURE, GLOW en FAIRY, de perfecte manier om jouw harige metgezel een speeluurtje te bezorgen.

Pluiszacht en licht van gewicht

Laat de vilten balletjes rollen en zie hoe jouw kat instinctief begint te jagen en spelen. Dankzij hun ronde vorm en lichte gewicht zullen deze balletjes over de vloer dartelen, terwijl de ogen van je kat met plezier oplichten. De verschillende vrolijke kleuren geven een stijlvolle twist aan het speelplezier, waardoor zowel jouw kat als jijzelf er dol op zullen zijn!

Interactief kattenspeelgoed voor jullie samen

Wist je dat spelen met je kat de band tussen jullie versterkt? En wie kan weerstaan aan een tevreden spinnende kat op schoot? Pak de vilten balletjes en gooi ze weg, laat je kat er lekker achteraan rennen. Als je meerdere katten hebt, zijn deze vilten balletjes ook ideaal. De set van vier verschillende balletjes biedt genoeg prooien om achteraan te jagen of om samen mee te spelen.

Het perfecte cadeau voor jouw kat

Onze speelse vilt balletjes zijn het ideale cadeau, of het nu voor jouw eigen kat is of voor iemand die binnenkort een kitten verwelkomt. Eén ding is zeker: zowel kat als baasje zullen in de wolken zijn met dit geweldige geschenk!

Veilig spelen

Hoewel deze balletjes geweldig zijn, is geen enkel kattenspeelgoed onverwoestbaar. Scherpe tanden of nagels kunnen na verloop van tijd slijtage veroorzaken. Wees er zeker van dat jouw kat (of een hond) de balletjes of het materiaal ervan niet probeert te consumeren, om vervelende gevolgen te voorkomen.

Waarom je de Vilt Balletjes PURE, GLOW, FAIRY niet mag missen:

  • Zachte, kleurrijke vilt balletjes voor jouw kat
  • Ontworpen om te rennen, spelen en jagen
  • Gemaakt van 100% wol vilt
  • Geschikt voor zowel kittens als volwassen katten
  • Het perfecte cadeau om te geven of te krijgen
  • Verkrijgbaar in drie verschillende betoverende kleuren: GLOW, FAIRY en PURE
  • Verpakt per set van 4 stuks
  • Diameter van de vilt balletjes: 35 mm

Productspecificaties

Artikelnummer
8211
EAN
8717202617098

Reviews

0 / 5Gebaseerd op 0 review(s)

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken