0

Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.

0

Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.

District 70 OVAL OFFICE kartonnen krabmeubel - Kleur Wit - 84 x 24 x 24 cm - Twee krabmeubels in één - Minimalistisch Design

Productomschrijving
Dubbel krabplezier gegarandeerd met dit OVAL OFFICE kartonnen krabmeubel van District 70. Als de binnenkant van het krabmeubel wordt verwijderd, ontstaat er namelijk nog een extra krabmeubel voor je kat. Ideaal in een huishouden met meerdere katten! Super duurzaam Dankzij van het dubbelzijdige ontwerp kunnen beide onderdelen van het meubel steeds...

Dubbel krabplezier gegarandeerd met dit OVAL OFFICE kartonnen krabmeubel van District 70. Als de binnenkant van het krabmeubel wordt verwijderd, ontstaat er namelijk nog een extra krabmeubel voor je kat. Ideaal in een huishouden met meerdere katten!

Super duurzaam

Dankzij van het dubbelzijdige ontwerp kunnen beide onderdelen van het meubel steeds worden omgedraaid zodat de levensduur wordt verlengd. Dit maakt het krabmeubel super duurzaam en zorgt voor lang krabplezier, ook met meerdere katten in huis. Over duurzaam gesproken, wanneer het stevige krabmeubel is versleten dan kun je deze gewoon bij het oude papier weggooien. Totaal milieuvriendelijk dus!

Geef je interieur een boost

Het OVAL OFFICE kartonnen krabmeubel is een must-have voor alle interieur liefhebbers die ook graag hun kat een fijne slaapplaats willen geven. Daarnaast is dit stijlvolle kartonnen krabmeubel ook een ideale plaats voor krabben en speelmomenten. Er zijn een hoop krabpalen en krabmeubels te vinden, maar hoe vaak voldoen deze aan jouw verwachtingen qua design? Dit minimalistische krabmeubel combineert een tijdloze vorm, trendy design met neutrale kleuren en bewijst dat kattenmeubels totaal geen afbreuk hoeven te doen aan jouw interieur. Bovendien vormt het een modern alternatief op elke traditionele krabpaal. Het wordt ongetwijfeld de nieuwe favoriete plek van je kat!

Waarom hoort de District 70 OVAL OFFICE op jouw to-buy list?

  • Een strak vormgegeven, zwaar en stabiel krabmeubel voor katten
  • Bestaat uit 2 stijlvolle krabmeubels die uit elkaar geschoven kunnen worden
  • Minimalistisch design past bij elk scandinavisch interieur
  • Ideaal in huishoudens met meerdere katten
  • Geschikt voor hele grote katten
  • Gemaakt van hoogwaardig golfkarton
  • Omkeerbare functie waardoor de levensduur wordt verdubbeld
  • Afmeting: 84 x 24 x 24 cm
BarcodeArtikel
8717202615285District 70 OVAL OFFICE

Productspecificaties

Artikelnummer
6568
EAN
8717202615285
Artikel
OVAL OFFICE krabmeubel
Merk
District 70

Reviews

0 / 5Gebaseerd op 0 review(s)

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken