facebook-pixel
Word vriend
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Geen producten gevonden...
Design Krabmeubel voor Grote en Kleine Katten Vergroten Design Krabmeubel voor Grote en Kleine Katten Vergroten Design Krabmeubel voor Grote en Kleine Katten Vergroten Design Krabmeubel voor Grote en Kleine Katten Vergroten Design Krabmeubel voor Grote en Kleine Katten Vergroten Design Krabmeubel voor Grote en Kleine Katten Vergroten Design Krabmeubel voor Grote en Kleine Katten Vergroten Design Krabmeubel voor Grote en Kleine Katten Vergroten Design Krabmeubel voor Grote en Kleine Katten Vergroten Design Krabmeubel voor Grote en Kleine Katten Vergroten

Luna’s Shop

Design Krabmeubel voor Grote en Kleine Katten

Maak je keuze

Vriendenprijs: 49,95

Binnenkort weer op voorraad

Informatie

Dit design krabmeubel is een must-have voor alle interieur liefhebbers die ook hun kat een fijne plek willen geven! Met dit krabmeubel wordt een modern ontwerp gecombineerd met de voordelen van krabmeubelen. Dit design krabmeubel biedt een ideale plaats voor krabben, dutjes en speelmomenten. Maat S is geschikt voor kleine tot middelgrote katten, maat L is geschikt voor grote katten door het bredere oppervlak. 

Liefhebbers van karton 
Elke katteneigenaar weet dat katten dol zijn op karton. Het veelzijdige materiaal biedt katten veel leuke momenten, van krabben tot relaxen en van verstoppen tot spelen. We gebruiken alleen het fijnste gerecyclede golfkarton dat vrij is van geuren en geen giftige lijmstoffen bevat. Dit krabmeubel heeft een lange levensduur omdat de nagels alleen in de oppervlakte doordringen. 

Waarom is karton zo aantrekkelijk voor katten? 
Elk product met een golfkartonpatroon is favoriet bij katten. Het golfkarton wordt door katten gebruikt om te krabben en om hun nagels te scherpen. De eco-vriendelijke kattenmeubelen van District 70 zorgen ervoor dat katten hiervoor niet jouw eigen meubels gaan gebruiken! 

Modern en stijlvol ontwerp 
District 70 ontwerpt kattenmeubels die aan de behoeften voldoen van zowel stijlvolle katten eigenaren als hun kattenvrienden. Behalve het verwennen van jouw kat met zijn nieuwe district, wil je tegelijkertijd ook je eigen interieur een nieuwe uitstraling geven. Door de unieke vorm is dit krabmeubel een echte eyecatcher in jouw woning! 

  • Een uniek en comfortable meubelstuk voor katten
  • Gemaakt van recycled golfkarton
  • Minimalistisch design past bij elk modern interieur
  • Maat S is geschikt voor kleine tot middelgrote katten
  • Maat L is geschikt voor grote katten
  • Afmetingen S: 50 x 28 x 26 cm
  • Afmetingen L: 50 x 40 x 26 cm

5/5

Jette 05-02-2019 14:18

Zeer fraai design en is gemaakt van stevig materiaal, onze Maine Coon zit er constant op en in!

Suggesties van Luna