facebook-pixel
Word vriend
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Geen producten gevonden...
Trendy Krabmeubel in Wit en Zwart Vergroten Trendy Krabmeubel in Wit en Zwart Vergroten Trendy Krabmeubel in Wit en Zwart Vergroten Trendy Krabmeubel in Wit en Zwart Vergroten Trendy Krabmeubel in Wit en Zwart Vergroten Trendy Krabmeubel in Wit en Zwart Vergroten Trendy Krabmeubel in Wit en Zwart Vergroten Trendy Krabmeubel in Wit en Zwart Vergroten Trendy Krabmeubel in Wit en Zwart Vergroten Trendy Krabmeubel in Wit en Zwart Vergroten

Luna’s Shop

Trendy Krabmeubel in Wit en Zwart

Maak je keuze

Vriendenprijs: 69,95

Vandaag besteld, binnen 1-3 werkdagen bezorgd

Informatie

Zoek je een modern en trendy alternatief voor de traditionele krabpaal? Dan is de Lui van myKotty voor jou de juiste keuze! Een krabpaal & modern design, gaat dat wel samen? Ja! myKotty staat voor trendy en moderne meubilair. Producten van myKotty combineren functionaliteit, design en kwaliteit in hun producten voor katten.

De myKotty is echt een aanwinst om aan de krabbehoeften van je kat te voldoen. Hij is bovendien een stuk goedkoper dan de doorsnee krabpaal en ziet er ook nog eens veel hipper uit. Elke katteneigenaar weet welke magische aantrekkingskracht karton heeft op onze kleine viervoeters. In alle myKotty producten is daarom gebruik gemaakt van milieuvriendelijke golfkarton. Daarbij is uiteraard ook aandacht besteed mens en dier, zodat alleen goedgekeurd en volledig ongebleekte en geurloze materialen zijn gebruikt. Het milieuvriendelijke golfkarton is voorzichtig behandeld met een speciale snijtechniek, zodat er geen scherpe randen of oppervlakten ontstaan. Het karton heeft een hoge stabiliteit waardoor het bestand is tegen het gewicht van 1 of 2 katten. Het golfkarton heeft een fijn opwarmend effect en is daardoor niet alleen geschikt als krabmeubel maar ook als een warm kattenbed.

Alle myKotty producten zijn afgestemd op de behoeften van jouw kat zoals krabben, nagels slijpen, slapen of lekker loungen. Met het verschil dat het niet alleen functioneel is maar bovendien een trendy en moderne uitstraling heeft. Krassen op andere meubels  zoals je bank en kast zijn dus verleden tijd en je hebt tegelijkertijd een stijlvol element in je woonkamer! De verscheidenheid myKotty producten is enorm in vorm en kleur en geschikt voor elk type kat, ongeacht de grootte, gewicht of ras.

De myKotty Vigo is volledig dicht en de myKotty Lui is in het midden uitgesneden. Luna is meer fan van de Lui omdat ze zowel in als bovenop het krabmeubel kan liggen en een groter oppervlak ter beschikking heeft om haar nageltjes in te zetten. Heb je 2 katten of een zware kat, dan je beter voor de wat stevigere Vigo zonder uitsparing kiezen. Beiden zijn bij Max&Luna in wit en zwart verkrijgbaar. 

Formaat myKotty Lui: 75x25x25cm 

Meer weten over de myKotty Vigo & Lui? Bekijk dan deze video:

5/5

Jan-Jaap 19-01-2018 15:13

Erg tevreden met dit krabmeubel. Onze katten maken er veel gebruik van, zowel om de nagels te slijpen als om te slapen.

5/5

Esmee 06-04-2017 17:27

De redding van onze meubelen! Sinds we dit krabmeubel in huis hebben, blijven onze katten echt van onze spullen af. We beginnen er al voorzichtig aan te denken het een en ander te vervangen. Bedankt Max en Luna !

Suggesties van Luna