facebook-pixel
Word vriend
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Geen producten gevonden...
Luumi Veiligheid Hondenlampjes Vergroten Luumi Veiligheid Hondenlampjes Vergroten Luumi Veiligheid Hondenlampjes Vergroten Luumi Veiligheid Hondenlampjes Vergroten Luumi Veiligheid Hondenlampjes Vergroten Luumi Veiligheid Hondenlampjes Vergroten Luumi Veiligheid Hondenlampjes Vergroten

Max’s Shop

Luumi Veiligheid Hondenlampjes

Maak je keuze

Vriendenprijs: 19,99

Vandaag besteld, binnen 1-3 werkdagen bezorgd

Informatie

Zorg dat je hond altijd zichbaar is met deze ultralichte, kleine en heldere LED honden veiligheidslampjes voor aan de halsband. De Curli Luumi is verkrijgbaar in 4 trendy kleuren en heeft verschillende bevestigingsmogelijkheden waardoor het lampje op elke riem past. De blauwe heldere LED lampjes zorgen voor de beste zichtbaarheid. De lampjes zijn ultralicht (10 gram) en klein (32x11mm). Door het siliconen omhulsel zijn de lampjes spatwaterdicht dus ook in de regen te gebruiken.

De Curli Luumi wordt geleverd met 2 stuks zodat je hond rondom zichtbaar is. Daarnaast worden 6 flexibele siliconenbandjes in 3 maten geleverd zodat de Luumi op elke hondenriem of halsband past als accessoire. Knipperend blijft het lampje 120 uur branden, permanent 50 uur. De batterijen zijn inclusief en eenvoudig te verwisselen zoals je in deze video kan zien:

 

5/5

Sjoerd 06-10-2017 15:47

Eigenlijk zou iedere hond zo'n lampje moeten dragen, zodat ze ook in het donker goed zichtbaar zijn. Wij zijn er in ieder geval blij mee. Batterij verwisselen is totaal geen probleem. Helemaal top!

Suggesties van Max