facebook-pixel
Word vriend
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Geen producten gevonden...
Scruffs Comfortabele Hondenmand in Grijs Vergroten Scruffs Comfortabele Hondenmand in Grijs Vergroten Scruffs Comfortabele Hondenmand in Grijs Vergroten Scruffs Comfortabele Hondenmand in Grijs Vergroten Scruffs Comfortabele Hondenmand in Grijs Vergroten Scruffs Comfortabele Hondenmand in Grijs Vergroten Scruffs Comfortabele Hondenmand in Grijs Vergroten Scruffs Comfortabele Hondenmand in Grijs Vergroten Scruffs Comfortabele Hondenmand in Grijs Vergroten

Max’s Shop

Scruffs Comfortabele Hondenmand in Grijs

Maak je keuze

Vriendenprijs: 24,95

Vandaag besteld, binnen 1-3 werkdagen bezorgd

Informatie

Scruffs Cosy hondenmand

De voordelige, comfortabele hondenmanden van de Scruffs Cosy Collectie zijn uitgevoerd in een imitatie suède buitenvoering met een superzachte binnenvoering. Dit maakt deze mand een ideale en zachte slaapplaats voor iedere hond. 

Op het pluche ligvlak kan jouw hond heerlijk wegdromen, terwijl de buitenkant met de imitatie suède stof een luxe uitstraling geeft. De mand is verkrijgbaar in vier verschillende maten, zodat er voor elke hond een juiste mand is.

Beschikbare maten:

  • Small - 50 x 40 cm
  • Medium - 60 x 50 cm
  • Large - 75 x 60 cm
  • Extra Large - 90 x 70 cm

Scruffs Cosy Collectie voor honden en katten

Naast deze hondenmand bevat de Scruffs Cosy Collectie nog drie populaire producten, waaronder een hondenkussen, een deken en een kattenmand. Ook deze vind je bij Max & Luna.

Suggesties van Max