0

Max&Luna is definitief geslotenMax&Luna is definitief gesloten

0

Max&Luna is definitief geslotenMax&Luna is definitief gesloten

Catlink Stairs - Uitlooprooster en Trap in één - Accessoire voor de Scooper Young zelfreinigende kattenbak - Kleur Grijs

Productomschrijving
Zeg hallo tegen een schoon en opgeruimd huis met de Catlink Scooper Stairs! Deze kattenbaktrap met uitlooprooster kan 99,9% van de kattenbakkorrels opvangen. Het is tevens een handige opstap voor katten om de Catlink te betreden en te verlaten. Bovendien kan het een comfortabel plekje zijn voor katten om erop te liggen. De grote opslagcapaciteit m...

Zeg hallo tegen een schoon en opgeruimd huis met de Catlink Scooper Stairs! Deze kattenbaktrap met uitlooprooster kan 99,9% van de kattenbakkorrels opvangen. Het is tevens een handige opstap voor katten om de Catlink te betreden en te verlaten.

Bovendien kan het een comfortabel plekje zijn voor katten om erop te liggen. De grote opslagcapaciteit maakt het mogelijk om een vuilniszakrol en dagelijkse kattenspullen erin op te bergen voor gebruik. De opstap is eenvoudig te installeren zonder gereedschap en het zal een geweldige aanvulling zijn voor de grijze Catlink Scooper Young zelfreinigende kattenbak zonder Wi-Fi.

De 23 centimeter hoogte van de kattenbaktrap is speciaal ontworpen voor katten met een mobiliteitsbeperking, zoals kortbenige en oudere katten.

Het rasterontwerp van de Catlink Stairs vangt de kattenbakkorrels efficiënt op. Als de opvangbak vol is met kattenbakvulling is het makkelijk deze te legen via de opening aan de achterkant. Deze trap met uitlooprooster heeft een gewicht van 3 kilogram en heeft antislip voetkussens op de hoeken. De Catlink Stairs heeft een uitstekende stabiliteit en beschermt tegelijkertijd de vloer.

Trap grootte: 57 x 35 x 23 cm
Kleur: grijs

Productspecificaties

Artikelnummer
6868
EAN
6972884750460
Afmetingen
23 x 57 x 35

Reviews

0 / 5Gebaseerd op 0 review(s)

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken