0

Max&Luna is definitief geslotenMax&Luna is definitief gesloten

0

Max&Luna is definitief geslotenMax&Luna is definitief gesloten

Catlink Stairs - Uitlooprooster en Trap in één - Accessoire voor de Scooper Pro Luxury kattenbak - Kleur Wit

Productomschrijving
Zeg hallo tegen een schoon en opgeruimd huis met de Catlink Scooper Stairs! Deze kattenbaktrap met uitlooprooster kan 99,9% van de kattenbakkorrels opvangen. Het is tevens een handige opstap voor katten om de Catlink Pro Luxury te betreden en te verlaten. Bovendien kan het een comfortabel plekje zijn voor katten om erop te liggen. De grote opslagc...

Zeg hallo tegen een schoon en opgeruimd huis met de Catlink Scooper Stairs! Deze kattenbaktrap met uitlooprooster kan 99,9% van de kattenbakkorrels opvangen. Het is tevens een handige opstap voor katten om de Catlink Pro Luxury te betreden en te verlaten.

Bovendien kan het een comfortabel plekje zijn voor katten om erop te liggen. De grote opslagcapaciteit maakt het mogelijk om een vuilniszakrol en dagelijkse kattenspullen erin op te bergen voor gebruik. De trap is eenvoudig te installeren zonder gereedschap en het zal een geweldige aanvulling zijn voor de Scooper Pro-X Luxury zelfreinigende kattenbak met Wi-Fi.

De 23 centimeter hoogte van de kattenbaktrap is speciaal ontworpen voor katten met een mobiliteitsbeperking, zoals kortbenige en oudere katten.

Het rasterontwerp van de Catlink Stairs heeft een hoge dichtheid en vangt de kattenbakkorrels efficiënt op. Als de opvangbak vol is met kattenbakvulling is deze gemakkelijk te legen via de opening aan de achterkant. Deze trap met uitlooprooster heeft een gewicht van 3 kilogram en heeft antislip voetkussens op de hoeken. De Catlink Stairs heeft een uitstekende stabiliteit en beschermt tegelijkertijd de vloer.

Trap grootte: 57 x 35 x 23 cm
Kleur: wit

Voor de Catlink Scooper Young is er een grijze trap verkrijgbaar.

Productspecificaties

Artikelnummer
6867
EAN
6972884750057
Afmetingen
23 x 57 x 35

Reviews

5 / 5Gebaseerd op 1 review(s)
  • 5 / 5
    Gepost door: Jack op 12 Februari 2023

    Opstapje is perfect voor mijn poesje

Schrijf je eigen review

Recent bekeken