Nieuwsbrief
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Catlink Stairs - Uitlooprooster en Trap in één - Accessoire voor de Scooper Pro Luxury kattenbak - Kleur Wit

Catlink Stairs - Uitlooprooster en Trap in één - Accessoire voor de Scooper Pro Luxury kattenbak - Kleur Wit Vergroten Catlink Stairs - Uitlooprooster en Trap in één - Accessoire voor de Scooper Pro Luxury kattenbak - Kleur Wit Vergroten Catlink Stairs - Uitlooprooster en Trap in één - Accessoire voor de Scooper Pro Luxury kattenbak - Kleur Wit Vergroten Catlink Stairs - Uitlooprooster en Trap in één - Accessoire voor de Scooper Pro Luxury kattenbak - Kleur Wit Vergroten Catlink Stairs - Uitlooprooster en Trap in één - Accessoire voor de Scooper Pro Luxury kattenbak - Kleur Wit Vergroten Catlink Stairs - Uitlooprooster en Trap in één - Accessoire voor de Scooper Pro Luxury kattenbak - Kleur Wit Vergroten Catlink Stairs - Uitlooprooster en Trap in één - Accessoire voor de Scooper Pro Luxury kattenbak - Kleur Wit Vergroten Catlink Stairs - Uitlooprooster en Trap in één - Accessoire voor de Scooper Pro Luxury kattenbak - Kleur Wit Vergroten Catlink Stairs - Uitlooprooster en Trap in één - Accessoire voor de Scooper Pro Luxury kattenbak - Kleur Wit Vergroten Catlink Stairs - Uitlooprooster en Trap in één - Accessoire voor de Scooper Pro Luxury kattenbak - Kleur Wit Vergroten

Luna’s Shop

Catlink Stairs - Uitlooprooster en Trap in één - Accessoire voor de Scooper Pro Luxury kattenbak - Kleur Wit

  • Payment Methods
  • payment-providers
  • payment-providers
  • Vandaag besteld, morgen het leukste baasje!
  • Gratis retourneren
  • Gratis verzending vanaf 20,-
  • Persoonlijk advies

Op werkdagen voor 22:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, dinsdag in huis.

Informatie

Catlink Stairs wit - Uitlooprooster en Trap in één

Zeg hallo tegen een schoon en opgeruimd huis met de Catlink Scooper Stairs! Deze kattenbaktrap met uitlooprooster kan 99,9% van de kattenbakkorrels opvangen en is een perfecte opstap om de futuristische Catlink Scooper Pro in te gaan.

Bovendien kan het een comfortabel plekje zijn voor katten om erop te liggen. De grote opslagcapaciteit maakt het mogelijk om een vuilniszakrol en dagelijkse kattenspullen erin op te bergen voor gebruik. De trap is eenvoudig te installeren zonder gereedschap en het zal een geweldige aanvulling zijn voor de Scooper Pro Luxury zelfreinigende kattenbak met Wi-Fi.

De 23 centimeter hoogte van de kattenbaktrap is speciaal ontworpen voor katten met een mobiliteitsbeperking, zoals kortbenige en oudere katten.

Het rasterontwerp van de Catlink Stairs heeft een hoge dichtheid en vangt de kattenbakkorrels efficiënt op. Als de opvangbak vol is met kattenbakvulling is deze gemakkelijk te legen via de opening aan de achterkant. Deze trap met uitlooprooster heeft een gewicht van 3 kilogram en heeft antislip voetkussens op de hoeken. De Catlink Stairs heeft een uitstekende stabiliteit en beschermt tegelijkertijd de vloer.

Trap grootte: 57 x 35 x 23 cm
Kleur: wit

Deze witte trap kan ook gebruikt worden bij de grijze Catlink Scooper Young.

Barcode Artikel
6972884750057 Catlink Electronic Litterbox Stairs White

Suggesties van Luna