0

Max&Luna is definitief geslotenMax&Luna is definitief gesloten

0

Max&Luna is definitief geslotenMax&Luna is definitief gesloten

Catlink Scooper Pro X Luxury - Zelfreinigende Kattenbak met Wi-Fi & APP bediening - Kleur Wit

Productomschrijving
Ontdek de Catlink Scooper Pro-X Luxury - de slimme oplossing voor een frisse en hygiënische kattenomgeving! Met dit intelligente kattentoilet hoef je je geen zorgen meer te maken over onaangename geurtjes en bacteriën. Slimme sensoren detecteren de aanwezigheid van je kat, waarna het automatische reinigingsproces start en actieve kool ongewenste ...

Ontdek de Catlink Scooper Pro-X Luxury - de slimme oplossing voor een frisse en hygiënische kattenomgeving! Met dit intelligente kattentoilet hoef je je geen zorgen meer te maken over onaangename geurtjes en bacteriën. Slimme sensoren detecteren de aanwezigheid van je kat, waarna het automatische reinigingsproces start en actieve kool ongewenste geuren absorbeert. Een schone omgeving voor je kat was nog nooit zo gemakkelijk.

De Catlink Scooper Pro-X Luxury kan moeiteloos een onbeperkt aantal katten detecteren en direct schoonmaken. Zeg maar dag tegen het gedoe van het handmatig schoonmaken van de kattenbak!

Met de handige Catlink-app blijf je altijd op de hoogte. Ontvang realtime meldingen op je smartphone, of je nu een Android- of iOS-gebruiker bent. De Catlink Scooper Pro-X Luxury maakt gebruik van een unieke gewichtssensor om individuele katten te herkennen en hun gegevens bij te houden, zoals gebruik, gewicht en tijd. Op elk gewenst moment kun je de gezondheidsrapporten van je geliefde viervoeter inzien. Zo kun je hun welzijn nauwlettend volgen en tijdig ingrijpen indien nodig.

Met de Catlink Scooper Pro X Luxury profiteer je van slimme functionaliteiten en een gebruiksvriendelijk ontwerp. Laat de zorgen over de kattenbak achter je en geniet van een schone en frisse omgeving voor je kat!

Eigenschappen van de Catlink Scooper Pro-X Luxury CL-08:

 • Werkt alleen met 2,4 GHz Wi-Fi
 • Afstandsbediening via de Catlink-app
 • Gezondheidsrapporten en gevisualiseerde grafieken voor 24 uur, 7 dagen en 12 maanden
 • Zwaartekrachtsensoren stoppen de machine wanneer een kat aanwezig is
 • Dubbel Anti-Pinch detecteert verstoppingen of objecten
 • Anti-tip voorkomt kantelen van de machine
 • Paneelvergrendelingsfunctie voorkomt dat kinderen met de kattenbak kunnen spelen
 • UV-desinfectie zorgt voor een schone toiletruimte
 • Eenvoudig verwijderbare actieve koolstof filterbox (nieuw t.o.v. Catlink Pro Luxury CL-06)
 • Actieve zuurstof geur eliminatie (nieuw t.o.v. Catlink Pro Luxury CL-06)
 • Afmetingen: 60 x 58 x 71 cm (L * B * H)
 • Opening van de bal: 27 x 33 cm (B * H)
 • Geschikt voor bentoniet en mixed kattenbakvulling
 • 12 maanden garantie op onderdelen

Belangrijk:

 • Geschikt voor kattenrassen tot 10 kg, inclusief de Maine Coon, Chartreux, Noorse Boskat, Ragdoll en Ragamuffin.
 • Minimaal gewicht van 1,5 kg vereist voor kattendetectie. 
 • Niet geschikt voor katten die staand plassen of tegen de zijkant plassen.
 • Bij katten die graag graven in hun kattenbak kan het rubber in de bal van de Catlink Scooper beschadigd raken. In dat geval is deze kattenbak mogelijk minder geschikt voor jouw kat.
 • Wij zijn de gecertificeerde verkoper van Catlink in Nederland en België. De standaard Wi-Fi-instellingen zijn voor Nederland. Woon je in België? Neem na je aankoop contact met ons op en stuur de MAC-code van je apparaat. Wij zorgen ervoor dat je Wi-Fi wordt ingesteld op België. 

Wat zit er in de doos? 

4 Standen & App bediening

De Catlink Scooper Pro Luxury heeft 4 verschillende standen die op afstand bediend kunnen worden via de Catlink app: auto mode, manual mode, timing mode en empty mode. 

Afvalbak met 13 liter inhoud

Dankzij de extra grote opvangbak van 13 liter hoef je met één kat ongeveer 21 dagen niet te scheppen of schoon te maken. Dankzij het koolstoffilter worden ongewenste geurtjes tegengehouden.

Observeer de gezondheid van je kat

Met de analyse in de Catlink app houd je het toiletbezoek van iedere kat in de gaten. In de Catlink app zie je per dag hoe lang en hoe vaak je kat naar het toilet gaat en wordt ook zijn gewicht weergegeven. Je leest het gezondheidsrapport per kat makkelijk af in de gevisualiseerde grafiek. Er zijn drie statussen die worden getoond: Good, Attention needed of Abnormal.  

Hierdoor kun je op tijd aan de bel trekken bij de dierenarts als je kat afwijkend wc-gedrag vertoont of opeens gewicht verliest of aankomt. Zo worden verborgen gezondheidsproblemen, zoals blaasgruis of een nierziekte sneller ontdekt. Doordat je het gewicht van de kat goed in de gaten kan houden en het toiletbezoek observeert en registreert, kun je de dierenarts van betrouwbare informatie voorzien.

Eenvoudige reiniging

De Catlink Pro X creëert maximaal comfort voor jou en je huisdier. In een huishouden met één kat van ongeveer 4 kg hoef je de opvangzak van deze automatische kattenbak gemiddeld om de 14 dagen te vervangen. 

In de app ontvang je een melding zodra de kattenbaklade geleegd moet worden. Dit doe je eenvoudig door de lade naar je toe te trekken en de zak met inhoud te verwijderen. Trek de koortjes van de afvalzak bij elkaar en gooi deze bij je restafval. Plaats een nieuwe afvalzak in de lade en schuif de lade weer dicht. De kattenbak is weer klaar voor gebruik!

Shop hier Catlink afvalzakken.

Is de binnenkant van de kattenbak toe aan een opfrisbeurt? Met één druk op de knop Empty Mode wordt de gehele inhoud van de kattenbak geleegd. Na dat de kattenbak leeg is, kun je de binnenkant makkelijk reinigen met een desinfecterende spray en een doek. Maak de binnenkant droog voordat je deze vult met nieuw kattenbakstrooisel.

UV Sterilisatie

De afvaldoos is voorzien van UVA+UVC ultraviolet licht wat zorgt voor desinfectie van de afvalbak. Dit remt bacteriën, virussen, schimmels en andere micro-organismen, waardoor de kattenbak een schone omgeving is en blijft voor je kat.

Geschikt voor bentoniet en mixed kattenbakvulling

De Catlink Scooper Pro X Luxury komt met 2 verschillende roosters. Het rooster met de vierkante vakjes is geschikt voor klontvormende bentoniet en het rooster met de honingraat vorm is geschikt voor mixed kattenbakgrind (bentoniet + tofu).

Vul de kattenbak tot onder de ribbel met grind. Als je teveel strooisel in de kattenbak doet, zal dit tijdens het draaien gedumpt worden in de afvalbak. Bekijk onderstaande video hoe je op de juiste manier de kattenbak vult.

Zuinig in gebruik

Omdat de Catlink Pro X efficiënt de uitwerpselen verwerkt, verbruik je veel minder kattengrind. Normaal gesproken heb je in een huishouden met meerdere katten ook meerdere kattenbakken nodig. Katten vinden het namelijk niet fijn om op een bak te moeten waarop een andere kat al zijn behoefte heeft gedaan. Met de Catlink Scooper Pro X zijn andere kattenbakken in huis overbodig. 

Veilig en betrouwbaar

De Catlink Scooper Pro X Luxury is een slimme robot en maakt gebruik van een zwaartekrachtsensor, infraroodsensor, microgolf radartechnologie en multi-cat detectie. Met behulp van deze intelligente technologie blijft jouw kat veilig en gezond!

Automatische nachtverlichting

De kattenbak heeft verlichting voor katten die slechtziend zijn. De sensor voor deze verlichting in het paneel kan automatisch aan of uit worden gezet in de app.

Levertijd 

De bezorging van de Catlink Pro X kan een langere levertijd hebben omdat dit een extreem groot pakket is en de vervoersdiensten deze handmatig moeten verwerken. Het is hierdoor niet te garanderen dat je jouw bestelling de volgende dag in huis hebt. 

Productspecificaties

Artikelnummer
8280
EAN
6972884750705
Afmetingen
71 x 60 x 58
Artikel
Catlink Pro-X Luxury CL-08

Reviews

5 / 5Gebaseerd op 4 review(s)
 • 5 / 5
  Gepost door: Cynthia op 25 November 2023
  We hebben deze toilet voor de katten nu al een tijdje geleden gekocht. We zijn super tevreden over de catlink pro met smart op de mobiel. Eerst gaf de app alleen aan hoeveel ze gingen naar de toilet. Na de update zie je ook pl...
  We hebben deze toilet voor de katten nu al een tijdje geleden gekocht. We zijn super tevreden over de catlink pro met smart op de mobiel. Eerst gaf de app alleen aan hoeveel ze gingen naar de toilet. Na de update zie je ook plas en poep. Dit vind ik erg waardevol dat je dit ziet. Je krijgt een melding als hij vol is, snel legen is zo gedaan. Lade open maken zak er uit en weer een nieuwe zak er in lade er weer in sown en klaar. In de app kan je ook zien als de korrels bij gevult moet worden. Erg makkelijk als je eenmaal weet waar dit zit. zo konden we in de vakantie aangeven wanneer de zak geleegd moest worden en wanneer bijvullen noodzakelijk was. Bij ons staat ie in de gang omdat er toen 4 kleintjes geboren waren en die mogen niet oo de bak. Als ze eenmaal door de kattenluik konden gingen ze ook op de bak. Krijg je een melding dat de kitten in de bak ging en dat je dan op handmatig instellingen moest zetten. Super was dit af en toe even op de knop indrukken en hij gaat automatisch schoonmaken en klaar voor gebruik. We hebben hier 3 katten in huis 2 htk en 1 maincoon deze gaat er ook op en heeft gewoon de ruimte. Ik niet meer zonder.
 • 5 / 5
  Gepost door: Anita Keereweer op 9 Oktober 2023

  Echte uitkomst


  ...

  Echte uitkomst

  • +Erg stil en lekker ruim
  • -Je ruikt hem nog wat ik jammer vind. Filter werkt niet helemaal goed
 • 5 / 5
  Gepost door: Nadine op 10 Augustus 2023
  Top kattenbak! De katten gingen er direct op. Makkelijke bediening, makkelijk schoonmaken en de app geeft perfect per kat aan of ze hebben geplast of gepoept. Wij zijn super blij met deze aankoop!
Schrijf je eigen review

Recent bekeken