Nieuwsbrief
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Catlink Klontvormende kattenbakvulling - Bentoniet - Stofvrij - Zuinig in gebruik - Inhoud 4,5kg

Catlink Klontvormende kattenbakvulling - Bentoniet - Stofvrij - Zuinig in gebruik - Inhoud 4,5kg Vergroten Catlink Klontvormende kattenbakvulling - Bentoniet - Stofvrij - Zuinig in gebruik - Inhoud 4,5kg Vergroten Catlink Klontvormende kattenbakvulling - Bentoniet - Stofvrij - Zuinig in gebruik - Inhoud 4,5kg Vergroten Catlink Klontvormende kattenbakvulling - Bentoniet - Stofvrij - Zuinig in gebruik - Inhoud 4,5kg Vergroten Catlink Klontvormende kattenbakvulling - Bentoniet - Stofvrij - Zuinig in gebruik - Inhoud 4,5kg Vergroten Catlink Klontvormende kattenbakvulling - Bentoniet - Stofvrij - Zuinig in gebruik - Inhoud 4,5kg Vergroten

Luna’s Shop

Catlink Klontvormende kattenbakvulling - Bentoniet - Stofvrij - Zuinig in gebruik - Inhoud 4,5kg

 • Payment Methods
 • payment-providers
 • payment-providers
 • Vandaag besteld, morgen het leukste baasje!
 • Gratis retourneren
 • Gratis verzending vanaf 20,-
 • Persoonlijk advies

Op werkdagen voor 22:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, dinsdag in huis.

Informatie

Catlink Mars Bentonite Cat Litter 4,5 kg

Op zoek naar de beste kattenbakvulling voor jou en je kat? Catlink Mars Bentonite Cat Litter is van hoge kwaliteit en heeft uitstekende klontvorming waardoor je uitwerpselen gemakkelijk in zijn geheel verwijderd. De stofvrije samenstelling is beter voor de gezondheid van je kat en voorkomt het neerdalen van stof rond de kattenbak.

Eigenschappen Catlink bentoniet kattenbakvulling

 • Super zuinig in gebruik
 • Uitstekende klontvorming binnen twee seconden!
 • Stofvrij
 • Vermindert nare geurtjes
 • Vrij van formaldehyde
 • Ideaal voor gebruik in Catlink Scooper Pro Luxury en de Catlink Scooper Young

Uitstekende klontvorming

Door de uitstekende klontvorming is het Catlink Bentonite kattengrit erg zuinig in gebruik. Het klontert binnen twee seconden na aanraking met vocht. De klonten zijn compact en vallen niet uit elkaar, waardoor deze gemakkelijk te verwijderen zijn en het overige grit fris blijft.

Stofvrij

Het natuurlijke kattengrind van Catlink is stofvrij. Dat kan urineweginfecties helpen voorkomen en is daarnaast beter voor de luchtwegen van je kat. Testen? Pak een goede hand grit en strooi dit uit. Je zult zien dat, in tegenstelling tot met veel andere merken, er vrijwel geen grind of stof aan je hand is blijven kleven.

Vermindert nare geurtjes

De Catlink Bentonite kattenbakvulling heeft een natuurlijke mineralengeur. De ontgeurende moleculen verminderen vervelende geurtjes en houden de ruimte fris.

Gebruik

Het Catlink Bentonite kattengrit wordt sterk aanbevolen bij gebruik van de Catlink zelfreinigende kattenbak zoals de Catlink Scooper Young of de Catlink Scooper Pro Luxury met Wifi en App bediening. Ook voor normale kattenbakken is deze hoogwaardige kattenbakvulling zeer geschikt. Door de extreem snelle klontvorming waardoor alleen de klonten vervangen hoeven te worden, blijft zowel de kattenbak als de resterende kattenbakvulling schoon.

Catlink

Catlink is een toonaangevend merk met slimme producten voor huisdieren, opgericht door een groep IT-ingenieurs met een passie voor technologie en huisdieren. De slimme producten van Catlink worden verkocht in meer dan 30 landen wereldwijd en hebben meer dan 40.000 katten bediend.

Barcode Artikel
6972884750477 Catlink Litter Bentonite Sand 4,5kg

Suggesties van Luna