Voor 22:00 uur besteld, morgen het leukste baasje!
Gratis verzending vanaf 20,-
Gratis retourneren
Nieuwsbrief
0
0
Voor 22:00 uur besteld, morgen het leukste baasje!
Gratis verzending vanaf 20,-
Gratis retourneren

Catlink Deodorization Hydrogel navulling - Geurverwijdering Voor de Catlink Scooper SE BayMax - 1 stuk

Productomschrijving
De Catlink Scooper SE BayMax is uitgerust met een effectief dubbel geurverwijderingsmechanisme, zodat je huis altijd fris ruikt. De gecertificeerde geurvrije hydrogeltechnologie is speciaal ontworpen om geuren te neutraliseren in plaats van ze alleen te maskeren. Een navulling Deodorization Hydrogel zorgt voor 60 dagen geurneutralisatie. Voor het ...

De Catlink Scooper SE BayMax is uitgerust met een effectief dubbel geurverwijderingsmechanisme, zodat je huis altijd fris ruikt. De gecertificeerde geurvrije hydrogeltechnologie is speciaal ontworpen om geuren te neutraliseren in plaats van ze alleen te maskeren.

Een navulling Deodorization Hydrogel zorgt voor 60 dagen geurneutralisatie. Voor het beste geur verwijderende effect is het aan te raden om de Deodorization Hydrogel eens per maand te vervangen.

Na het openen van de verpakking, voeg je de activator toe aan de Deodorization Hydrogel. Vervolgens plaats je de navulling in de linker draaiknop van de Catlink. Je schroeft deze met een halve draai los en weer eenvoudig vast. 

Geef in de Catlink app aan dat je de Deodorization Hydrogel hebt vervangen en je ontvangt een seinje wanneer het tijd is om de Deodorization Hydrogel te vervangen.

 

Productspecificaties

Artikelnummer
8279
EAN
6972884750996

Reviews

0 / 5Gebaseerd op 0 review(s)

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken