Nieuwsbrief
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

District 70 BUNKER kartonnen huis voor katten - Om te krabben, klimmen en slapen - Inclusief Catnip balletjes!

District 70 BUNKER kartonnen huis voor katten - Om te krabben, klimmen en slapen - Inclusief Catnip balletjes! Vergroten District 70 BUNKER kartonnen huis voor katten - Om te krabben, klimmen en slapen - Inclusief Catnip balletjes! Vergroten District 70 BUNKER kartonnen huis voor katten - Om te krabben, klimmen en slapen - Inclusief Catnip balletjes! Vergroten District 70 BUNKER kartonnen huis voor katten - Om te krabben, klimmen en slapen - Inclusief Catnip balletjes! Vergroten District 70 BUNKER kartonnen huis voor katten - Om te krabben, klimmen en slapen - Inclusief Catnip balletjes! Vergroten District 70 BUNKER kartonnen huis voor katten - Om te krabben, klimmen en slapen - Inclusief Catnip balletjes! Vergroten District 70 BUNKER kartonnen huis voor katten - Om te krabben, klimmen en slapen - Inclusief Catnip balletjes! Vergroten District 70 BUNKER kartonnen huis voor katten - Om te krabben, klimmen en slapen - Inclusief Catnip balletjes! Vergroten District 70 BUNKER kartonnen huis voor katten - Om te krabben, klimmen en slapen - Inclusief Catnip balletjes! Vergroten

Luna’s Shop

District 70 BUNKER kartonnen huis voor katten - Om te krabben, klimmen en slapen - Inclusief Catnip balletjes!

 • Payment Methods
 • payment-providers
 • payment-providers
 • Vandaag besteld, morgen het leukste baasje!
 • Gratis retourneren
 • Gratis verzending vanaf 20,-
 • Persoonlijk advies

Op werkdagen voor 22:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, dinsdag in huis.

Informatie

District 70 BUNKER kartonnen huis voor katten

Duikt jouw kat ook direct in kartonnen dozen? Katten, poezen of kittens... allemaal zijn ze dol op op karton en houden ervan zich in dozen te verstoppen. Dit multifunctionele kartonnen kattenhuis zal daarom een succes zijn! Op en in de comfortabele District 70 BUNKER kan jouw kat krabben, klimmen, spelen en lekker ontspannen.

Stijlvol en stoer kattenhuis

Als je op zoek bent naar iets opvallends en unieks voor jouw kat of kitten, dan is dit kartonnen maar stijlvolle kattenhuis de ideale oplossing! Dit krabmeubel is volledig gemaakt van recyclebaar karton en vormt daarom de ideale match met jouw kat.

Inclusief Catnip balletjes!

Al koop je de mooiste en meest luxe kattenmand, de kans is groot dat jouw kleine viervoeter gelukkiger wordt van een kartonnen doos. Binnenin de BUNKER bevinden zich twee balletjes gemaakt van onweerstaanbaar catnip waar jouw kat urenlang speelplezier aan zal beleven. Als jouw kat even geen zin heeft om te spelen, dan kan hij altijd nog zijn nagels scherpen aan het golfkarton bovenop of een dutje doen in het kattenhuis zelf.

Speciaal voor interieur liefhebbers

Op zoek naar een stijlvol alternatief voor een traditionele krabpaal of een standaard kartonnen doos? Dit stijlvolle, kartonnen kattenhuis is een must-have voor alle interieur liefhebbers die ook hun kat een fijne slaapplaats willen geven. Vanaf het moment dat jouw kat de BUNKER binnenstapt, wil hij nooit meer weg!

Montage instructies

Kattenhuis BUNKER is eenvoudig in elkaar te zetten door de twee kartonnen schalen aan elkaar vast te maken met de bijgeleverde zwarte schroeven, hierbij is geen gereedschap nodig. Wanneer je de BUNKER weer uit elkaar wilt halen, dan heb je hiervoor wel een sleufschroevendraaier nodig.

Waarom hoort de BUNKER op jouw to-buy list?

 • Must-have voor alle interieur liefhebbers met een kat
 • Ideaal voor katten die ervan houden zich weg te stoppen in een holletje
 • Inclusief kraboppervlak waar jouw viervoeter zijn nagels kan scherpen
 • Milieuvriendelijke oplossing: kan worden gerecycled na gebruik
 • Stijlvol alternatief voor de traditionele krabpaal of standaard kartonnen doos
 • De balletjes zijn gemaakt van catnip
 • Diameter van de opening: 19 cm
 • Afmeting: 44 x 44 x 30 cm
Barcode Artikel
8717202615247 District 70 BUNKER

Suggesties van Luna