Nieuwsbrief
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Bogaclean

Filters

Filters resultaten

Categorieën

Prijsklasse

Merken

Soort huisdier

Inhoud

  • 1 - 7 van 7

  • 1 - 7 van 7

Bogar is een Zwitsers bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de verzorging van huisdieren. Bogar is opgesplitst in de lijnen Bogacare, Bogaclean, Bogadent, Bogaprotect en Bogavital die elk producten hebben voor de verzorging van je huisdier. Zo is Bogaclean speciaal voor het schoonmaken en het bestrijden van vervelende geurtjes van je huisdier.

Bogaclean® verwijdert geuren en vlekken permanent, met een microbiologische technologie.

Honden, katten en andere huisdieren brengen ons veel vreugde en zijn belangrijke vriendjes in ons leven. Maar het is logisch dat huisdieren ook voor onhygiënische omstandigheden en vaak onaangename geuren kunnen zorgen. Veel oorzaken kunnen in een vroeg stadium worden voorkomen door een goede training en het aanleren van de juiste gewoonten. Toch kunnen er nog steeds hygiëneproblemen optreden, afhankelijk van de levensfase van een huisdier (pups, kittens, oudere huisdieren), leefomgeving (vrije uitloop, binnenshuis) en omstandigheden (relatiestress, eenzaamheid, territoriummarkering).

Territoriale markeringen, urine, uitwerpselen, afscheiding, incontinentie, braaksel, etensresten en dergelijke zijn veel voorkomende oorzaken van onhygiënische omstandigheden en aanhoudende onaangename geuren. Stinkende gassen zijn het resultaat van zwavelverbindingen en ammoniak die vrijkomen wanneer bacteriën organisch materiaal afbreken.

Hoe werkt bogaclean® Clean & Smell Free?
De BioActive formule met de 5 bacteriestammen is speciaal ontwikkeld voor bogaclean® Clean & Smell Free. De bacteriën vormen sporen wanneer ze in een speciale oplossing worden ondergedompeld, waardoor ze in een slapende toestand worden gebracht. Wanneer ze in contact komen met "voedingsstoffen" (urine, uitwerpselen, enz.), worden de bacteriën geactiveerd en beginnen ze onmiddellijk de vuilresten af te breken - met andere woorden, ze beginnen schadelijke en geurveroorzakende bacteriën te bestrijden.

De micro-organismen in bogaclean® zijn zeer efficiënt en hebben een langdurig effect, zelfs op zeer poreuze materialen zoals tapijten en stoffen. Het effect is volledig te danken aan bioactieve microben en is volledig natuurlijk. Deze producten zijn dan ook onschadelijk voor mens en dier!