Voor 22:00 uur besteld, morgen het leukste baasje!
Gratis verzending vanaf 20,-
Gratis retourneren
Nieuwsbrief
0
0
Voor 22:00 uur besteld, morgen het leukste baasje!
Gratis verzending vanaf 20,-
Gratis retourneren

Bogar bogadent® Ergo Dual Brush – Dubbele tandenborstel voor honden - Verkrijgbaar in 2 maten

Productomschrijving
80% van alle honden ouder dan drie jaar heeft problemen met de tanden of het tandvlees. Een gezond gebit is voor je hond van levensbelang, daarom is tandenpoetsen erg belangrijk. De Bogadent Ergo Dual Brush heeft een ergonomisch ontwerp voor effectieve reiniging met speciale borstelkoppen voor zowel de buiten- als binnenzijde van de tanden. Een gr...

80% van alle honden ouder dan drie jaar heeft problemen met de tanden of het tandvlees. Een gezond gebit is voor je hond van levensbelang, daarom is tandenpoetsen erg belangrijk.

De Bogadent Ergo Dual Brush heeft een ergonomisch ontwerp voor effectieve reiniging met speciale borstelkoppen voor zowel de buiten- als binnenzijde van de tanden. Een grotere borstel voor de buitenzijde en een kleinere borstel voor de binnenzijde. Zelfs de kiezen zijn met deze ergonomische tandenborstel goed bereikbaar.

Eigenschappen Ergo Dual Brush

  • Voor het verwijderen van tandplak, ook op moeilijk bereikbare plaatsen
  • Ook de ruimte tussen de tanden kan eenvoudig gepoetst worden
  • Antislip handgreep uit de hand glijden
  • Flex-zone tegen overmatige druk
  • Ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen en tandartsen
  • Verkrijgbaar in 2 maten; mini voor kleine hondjes en de standaard maat voor middelgrote en grote honden.

Gebruik

Breng een kleine hoeveelheid Bogadent Dental Creme aan op de grote tandenborstelkop. Til de lippen omhoog en poets de buitenste vlakken van de achterste kiezen met gelijkmatige cirkelende bewegingen. De binnenste tandvlakken kunnen met de kleinere borstelkop op dezelfde manier gereinigd worden.

Over Bogadent®

Bogar is een Zwitsers bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de verzorging van huisdieren. Bogar is opgesplitst in de lijnen Bogacare, Bogaclean, Bogadent, Bogaprotect en Bogavital die elk producten hebben voor de verzorging van je huisdier. Zo is Bogadent voor het dagelijks schoonhouden van het gebit en het tegengaan van tandplak en tandsteen.

Productspecificaties

Artikelnummer
7268
EAN
7640118839555

Reviews

0 / 5Gebaseerd op 0 review(s)

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken