Nieuwsbrief
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Bogar bogadent® Anti-Plaque Finger - Tandenpoetsvingers - Voor Puppy & Volwassen hond - 1 of 2 stuks

Bogar bogadent® Anti-Plaque Finger - Tandenpoetsvingers - Voor Puppy & Volwassen hond - 1 of 2 stuks Vergroten Bogar bogadent® Anti-Plaque Finger - Tandenpoetsvingers - Voor Puppy & Volwassen hond - 1 of 2 stuks Vergroten Bogar bogadent® Anti-Plaque Finger - Tandenpoetsvingers - Voor Puppy & Volwassen hond - 1 of 2 stuks Vergroten Bogar bogadent® Anti-Plaque Finger - Tandenpoetsvingers - Voor Puppy & Volwassen hond - 1 of 2 stuks Vergroten

Max’s Shop

Bogar bogadent® Anti-Plaque Finger - Tandenpoetsvingers - Voor Puppy & Volwassen hond - 1 of 2 stuks

Maak je keuze

 • Payment Methods
 • payment-providers
 • payment-providers
 • Vandaag besteld, morgen het leukste baasje!
 • Gratis retourneren
 • Gratis verzending vanaf 20,-
 • Persoonlijk advies

Op werkdagen voor 22:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, dinsdag in huis.

Informatie

Met de Bogadent Anti-Plaque Finger reinig je op een eenvoudige en efficiënte manier het gebit van jouw puppy of volwassen hond.

Om de mineralisatie van tandplak tot tandsteen en blijvende schade aan de tandgezondheid te voorkomen, moet het regelmatig, bij voorkeur dagelijks, worden verwijderd. De innovatieve Bogadent Anti Plaque Finger bestaat uit 20.000 bijzonder hoogwaardige microvezels, die zijn gecoat met zilverionen. Elk van deze vezels is omwikkeld met een extra polymeerlaag. De gepatenteerde zilverionentechnologie zorgt voor een langdurige afgifte van actieve zilverionen en ontwikkelt zijn antiplaque-effect. De hightech microvezel verwijdert ook effectief tandplak, past zich aan alle vingergroottes aan en is gemakkelijk schoon te maken.

Voordelen van Bogadent Anti Plaque Finger

 • Geavanceerde microvezels verwijderen tandplak op een zachte en effectieve manier
 • De gepatenteerde zilverionentechniek heeft een antibacteriële werking
 • Klinisch getest en aanbevolen door dierenartsen
 • Wasbaar en herbruikbaar
 • Geschikt voor iedere vingermaat
 • Verkrijgbaar voor puppy (1 stuk) en adult (2 stuks)

Gebruiksaanwijzing

Laat je hond zo vroeg mogelijk wennen aan een effectieve tand- en mondhygiëne, op een zachte en speelse manier. Trek de Anti-Plaque Finger over de wijsvinger en rijg het lusje over de middelvinger om het op zijn plaats te houden. Breng bogadent® Dental Creme, bogadent® Dental Lipo-Gel of bogadent® Dental Hydro-Gel aan op de Anti-Plaque Finger en reinig de binnen- en buitenkant van de tanden en de ruimte tussen de tanden gedurende minstens drie minuten met gelijkmatige cirkelvormige bewegingen en lichte druk. Prijs je hond tijdens het reinigen van de tanden en beloon hem daarna. Spoel de Anti-Plaque Finger na gebruik uit met water.

Bewaaradvies

Droog en koel bewaren. Bij dagelijks gebruik na 6-8 weken vervangen.

Over Bogadent®

Bogar is een Zwitsers bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de verzorging van huisdieren. Bogar is opgesplitst in de lijnen Bogacare, Bogaclean, Bogadent, Bogaprotect en Bogavital die elk producten hebben voor de verzorging van je huisdier. Zo is Bogadent voor het dagelijks schoonhouden van het gebit en het tegengaan van tandplak en tandsteen. 

Suggesties van Max