Nieuwsbrief
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Bogar bogaclean® Tick-Off – Pijnvrije Tekentang voor Hond, Puppy, Kat of Kitten

Bogar bogaclean® Tick-Off – Pijnvrije Tekentang voor Hond, Puppy, Kat of Kitten Vergroten Bogar bogaclean® Tick-Off – Pijnvrije Tekentang voor Hond, Puppy, Kat of Kitten Vergroten

Max’s Shop

Bogar bogaclean® Tick-Off – Pijnvrije Tekentang voor Hond, Puppy, Kat of Kitten

  • Payment Methods
  • payment-providers
  • payment-providers
  • Vandaag besteld, morgen het leukste baasje!
  • Gratis retourneren
  • Gratis verzending vanaf 20,-
  • Persoonlijk advies

Op werkdagen voor 22:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, dinsdag in huis.

Informatie

Bogaclean Tick-Off tekentang van het merk Bogar voor de eenvoudige en veilige verwijdering van teken. De tang heeft een terugstelveer waardoor de teek automatisch wordt vastgeklemd. Geen onnodig gebruik van kracht op het lichaam van de teek om stress en het vrijkomen van gevaarlijke ziekteverwekkers te voorkomen. De Bogaclean Tick-Off is een absoluut pijnvrij middel voor het huisdier.

Teken kunnen gevaarlijke ziekteverwekkers overbrengen. Zij moeten daarom zo snel mogelijk worden verwijderd met behulp van de Bogaclean Tick-Off tekentang. In geen enkel geval moet u olie, nagellak of andere vloeistoffen op de teek gebruiken aangezien deze anders gevaarlijke ziekteverwekkers vrij kunnen laten in de bloedbaan als een stressreactie van de teek.

Leg de verwijderde teek in een stuk van gevouwen papier en verpletter met een hard object. De teek niet in de afvoer/wc wegspoelen aangezien dit de teek niet doodt. Teken zijn meesters van het overleven, zelfs onder water. Na het verwijderen van de teek, het gebeten gebied desinfecteren.

  • Verwijdert eenvoudig en veilig de teek van het lichaam
  • Voorkomt onnodig gebruik van geweld op het tekenlichaam, waardoor een stressreactie van de teek kan ontstaan
  • Absoluut pijnloos voor jouw huisdier

Toediening:

Scheidt het haar rondom de teek. Pak de teek met de Bogaclean Tick-Off tekentang zo dicht mogelijk bij de huid zonder te knijpen. Verwijder de teek verticaal op een langzame en gecontroleerde manier. Plaats de verwijderde teek in een stuk gevouwen papier en verbrijzel deze. Het doorspoelen van de teek in de afvoer of het toilet doodt de teek niet! Teken zijn meesters van overleven, zelfs onder water. Na het verwijderen van de teek desinfecteer je het gebeten gebied.

Over Bogaclean®

Bogar is een Zwitsers bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de verzorging van huisdieren. Bogar is opgesplitst in de lijnen Bogacare, Bogaclean, Bogadent, Bogaprotect en Bogavital die elk producten hebben voor de verzorging van je huisdier. Zo is Bogaclean speciaal voor het schoonmaken en het bestrijden van vervelende geurtjes van je huisdier.

Suggesties van Max