Voor 22:00 uur besteld, morgen het leukste baasje!
Gratis verzending vanaf 20,-
Gratis retourneren
Nieuwsbrief
0
0
Voor 22:00 uur besteld, morgen het leukste baasje!
Gratis verzending vanaf 20,-
Gratis retourneren

Bogar bogaclean® Tick-Off – Pijnvrije Tekentang voor Hond, Puppy, Kat of Kitten

Productomschrijving
Bogaclean Tick-Off tekentang van het merk Bogar voor de eenvoudige en veilige verwijdering van teken. De tang heeft een terugstelveer waardoor de teek automatisch wordt vastgeklemd. Geen onnodig gebruik van kracht op het lichaam van de teek om stress en het vrijkomen van gevaarlijke ziekteverwekkers te voorkomen. De Bogaclean Tick-Off is een absolu...

Bogaclean Tick-Off tekentang van het merk Bogar voor de eenvoudige en veilige verwijdering van teken. De tang heeft een terugstelveer waardoor de teek automatisch wordt vastgeklemd. Geen onnodig gebruik van kracht op het lichaam van de teek om stress en het vrijkomen van gevaarlijke ziekteverwekkers te voorkomen. De Bogaclean Tick-Off is een absoluut pijnvrij middel voor het huisdier.

Teken kunnen gevaarlijke ziekteverwekkers overbrengen. Zij moeten daarom zo snel mogelijk worden verwijderd met behulp van de Bogaclean Tick-Off tekentang. In geen enkel geval moet u olie, nagellak of andere vloeistoffen op de teek gebruiken aangezien deze anders gevaarlijke ziekteverwekkers vrij kunnen laten in de bloedbaan als een stressreactie van de teek.

Leg de verwijderde teek in een stuk van gevouwen papier en verpletter met een hard object. De teek niet in de afvoer/wc wegspoelen aangezien dit de teek niet doodt. Teken zijn meesters van het overleven, zelfs onder water. Na het verwijderen van de teek, het gebeten gebied desinfecteren.

  • Verwijdert eenvoudig en veilig de teek van het lichaam
  • Voorkomt onnodig gebruik van geweld op het tekenlichaam, waardoor een stressreactie van de teek kan ontstaan
  • Absoluut pijnloos voor jouw huisdier

Toediening:

Scheidt het haar rondom de teek. Pak de teek met de Bogaclean Tick-Off tekentang zo dicht mogelijk bij de huid zonder te knijpen. Verwijder de teek verticaal op een langzame en gecontroleerde manier. Plaats de verwijderde teek in een stuk gevouwen papier en verbrijzel deze. Het doorspoelen van de teek in de afvoer of het toilet doodt de teek niet! Teken zijn meesters van overleven, zelfs onder water. Na het verwijderen van de teek desinfecteer je het gebeten gebied.

Over Bogaclean®

Bogar is een Zwitsers bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de verzorging van huisdieren. Bogar is opgesplitst in de lijnen Bogacare, Bogaclean, Bogadent, Bogaprotect en Bogavital die elk producten hebben voor de verzorging van je huisdier. Zo is Bogaclean speciaal voor het schoonmaken en het bestrijden van vervelende geurtjes van je huisdier.

Productspecificaties

Artikelnummer
7258
EAN
7640118833560

Reviews

0 / 5Gebaseerd op 0 review(s)

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken