Voor 22:00 uur besteld, morgen het leukste baasje!
Gratis verzending vanaf 20,-
Gratis retourneren
Nieuwsbrief
0
0
Voor 22:00 uur besteld, morgen het leukste baasje!
Gratis verzending vanaf 20,-
Gratis retourneren

Bogar bogaclean® Flea Control - Vlooienkam voor dagelijks gebruik bij honden en katten

Productomschrijving
Bogaclean Flea Control Kam van Bogar is een vlooienkam die ideaal is voor de dagelijkse bestrijding van vlooien en parasieten. Kleine insecten, zoals vlooien, blijven in de kam steken en kunnen dan eenvoudig worden verwijderd. Als je vlooien ontdekt is de behandeling van je dier en zijn omgeving noodzakelijk. Dat komt omdat slechts ca. 5% van de vl...

Bogaclean Flea Control Kam van Bogar is een vlooienkam die ideaal is voor de dagelijkse bestrijding van vlooien en parasieten. Kleine insecten, zoals vlooien, blijven in de kam steken en kunnen dan eenvoudig worden verwijderd. Als je vlooien ontdekt is de behandeling van je dier en zijn omgeving noodzakelijk. Dat komt omdat slechts ca. 5% van de vlooien zich op het dier bevinden, terwijl 95% zich in de omgeving bevinden.

Eenvoudige en zachte verwijdering van vlooien en andere parasieten. De afgeronde punten van de kam behandelen de huid zorgvuldig tijdens het kammen. De speciale Rubber-Applicatie zorgt voor een veilige houding en een comfortabele grip tijdens het kammen.

  • Voor dagelijkse controle en vachthygiëne
  • Eenvoudige en voorzichtige verwijdering van vlooien en andere kleine parasieten
  • Afgeronde punten behandelen de huid voorzichtig tijdens het kammen
  • Rubber-applicaties voor een veilig houvast en comfortabele grip

Controleer de huid en de vacht van jouw dier elke dag. Kam in stroken van de kop naar de basis van de staart in de richting van de vachtgroei. Controleer ook de borst- en buikstreek en de poten.

Over Bogaclean®

Bogar is een Zwitsers bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de verzorging van huisdieren. Bogar is opgesplitst in de lijnen Bogacare, Bogaclean, Bogadent, Bogaprotect en Bogavital die elk producten hebben voor de verzorging van je huisdier. Zo is Bogaclean speciaal voor het schoonmaken en het bestrijden van vervelende geurtjes van je huisdier.

Productspecificaties

Artikelnummer
7257
EAN
7640118832259

Reviews

0 / 5Gebaseerd op 0 review(s)

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken