0

Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.

0

Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.

Door Max&Luna, 16 maart 2023

Zo vier je de verjaardag van jouw kat!

In dit blog gaan we het hebben over een van de meest belangrijke gebeurtenissen van het jaar: de verjaardag van je kat! Als echte kattenliefhebbers vinden we het fantastisch om onze Luna te verwennen op haar speciale dag. Maar hoe kun je dat het beste doen? Lees onze tips om jouw kat te verrassen op zijn of haar verjaardag.

Allereerst is het belangrijk om te weten wanneer de verjaardag van jouw kat is. Dit lijkt misschien voor de hand liggend, maar veel mensen weten eigenlijk niet wanneer hun huisdier precies jarig is. Gelukkig kun je dit makkelijk achterhalen door bijvoorbeeld de dierenarts te vragen naar de geboortedatum van je kat. Of als je je kat hebt geadopteerd, kun je de datum van adoptie als verjaardag nemen. Deze dag wordt ook wel 'adoptaversary' genoemd.

Happy Purrrthday!

Nu we weten op welke dag de verjaardag gevierd zal worden, is het tijd om te gaan bedenken hoe we onze kat kunnen verrassen. Een goed begin is om te bedenken wat jouw kat het liefste doet. Houdt hij van spelen? Slapen? Eten? Elk dier is anders en heeft andere interesses. Onze Luna is dol op spelen in kartonnen dozen, dus wij kiezen voor een mooi kartonnen krabmeubel!

Cadeautjes voor de jarige job

Laten we beginnen met het belangrijkste aspect van elke verjaardag - het cadeau! Maar wat geef je nu een kat als cadeau? Het antwoord is simpel: kattenspeeltjes! Katten zijn dol op spelen, en speeltjes zijn dan ook een perfect cadeau voor jouw kat op zijn verjaardag. Je kunt kiezen voor een nieuwe speelgoedmuis, een laserspeeltje, een krabpaal of een interactief speeltje waarbij je kat zelf op zoek moet gaan naar een traktatie. Ook een nieuw kattenmandje of -kussen is een leuk cadeau voor jouw harige vriendje. En vergeet niet de verpakking - katten zijn gek op kartonnen dozen, dus laat de doos waarin het cadeau verpakt zit gerust liggen voor je kat om in te spelen.

Max&Luna heeft een handig overzicht gemaakt van de leukste verjaardagscadeaus voor jouw kat!

Verjaardagstaart voor je kat

Wat is een verjaardag zonder taart? Ook jouw kat verdient op zijn verjaardag een lekkere traktatie. Maar let op, niet alle voedingsmiddelen zijn geschikt voor katten. Chocolade is bijvoorbeeld giftig voor katten, dus dit moet je vermijden. Gelukkig zijn er genoeg recepten te vinden voor zelfgemaakte kattentaarten. Zo kun je bijvoorbeeld een taart maken van tonijn, rijst en eieren. Of maak kleine kattencupcakes van tonijn, bloem en ei. Vergeet niet om het voedsel eerst goed af te laten koelen en het eventueel te versieren met wat natvoer of stukjes kaas.

Wil je geen taart maken, verras je kat dan met de kartonnen verjaardagstaart van District 70 en het feest is meteen compleet!

District 70 FIESTA

Katvriendelijke versieringen

Het is niet nodig om je huis volledig te versieren met ballonnen, want daar doe je katten geen plezier mee. Katten zijn nieuwsgierige dieren, maar schrikken gemakkelijk. Wat ze wel leuk vinden zijn papieren slingers en kleine zachte balletjes. Creëer een speciale speelplek; verzamel alle speeltjes en krabmeubels bij elkaar, je kat zal zijn ogen uitkijken.

Maak traktaties met kattenkruid

Katten zijn dol op kattenkruid, dus verwerk dit magische kruid in de verjaardag viering van je harige vriend. Je kunt zelfgemaakte kattenkruid traktaties maken, ze kopen in een dierenwinkel, of gewoon wat gedroogd kattenkruid over het favoriete eten van je kat strooien. Geloof ons; je kat zal er dol op zijn!

Neem veel foto's!

Katten zijn fotogeniek en ze pronken graag. Vergeet dus niet om veel foto's te maken van de speciale dag van jouw kat met zijn taart en cadeautjes. Je kunt de foto's gebruiken om een verjaardagsalbum te maken of ze zelfs delen op sociale media om de wereld te laten zien hoe schattig je kat is. Het zal je verbazen hoeveel vrienden je zullen feliciteren met je jarige kat.

Geef je kat veel liefde

Uiteindelijk is jouw liefde en aandacht het aller-belangrijkst voor je kat. Geef je harige vriend dus veel knuffels, aaitjes en lekkernijen op zijn verjaardag. Het gaat erom dat je kat zich speciaal voelt en weet dat het zijn dag is! 

Kortom, het vieren van de verjaardag van je kat kan een leuke en gedenkwaardige ervaring zijn voor jullie beiden. Met wat katvriendelijke decoraties, traktaties, speelgoed en liefde, kun je deze speciale dag tot een onvergetelijke purrr-fecte dag maken!

Max&Luna wensen jou en je kat een geweldige verjaardag en nog vele jaren samen toe!