0

Max&Luna is definitief geslotenMax&Luna is definitief gesloten

0

Max&Luna is definitief geslotenMax&Luna is definitief gesloten

Door Max&Luna, 4 oktober 2023

Winter Wonderland Tux

Je hond staat een verrassing te wachten van kwartelei in de gezond omhulsel van Griekse yoghurt en dat allemaal vrolijk besprenkeld met lekkernijen, kruiden en fruitsmaken.

Benodigdheden

 • Kwartelei* 
 • 3 gevriesdroogde rundsnoepjes. Als ze te groot zijn voor de opening, gebruik dan een schaar om ze in kleinere stukjes te krijgen
 • 2 grote lepels Griekse Yoghurt
 • 1 theelepel veilige groene ingrediënten van jouw keuze (bijv. broccoli, peterselie, munt, sperziebonen)
 • 1 theelepel rode ingrediënten (bijv. frambozen, appel, aardbei, cranberry)
 • Grote of kleine West Paw Tux

Bereidingswijze

 1. Doe eerst het kwarteleitje*- of een stukje kippenei in de Tux.
 2. Voeg vervolgens de gevriesdroogde snacks toe.
 3. Gebruik een lepel of knijpfles en vul de ruimte met de Griekse Yoghurt tot de Tux volledig gevuld is en de snoepjes en ei volledig bedekt zijn.
 4. Als je de traktatie bevroren wilt serveren, plaats dan de Tux minimaal 4 uur in de vriezer.
 5. Voor de versiering breek je de rode en groene ingrediënten en strooi je die bovenin de Tux om feestelijke kleuren te creëren. In het voorbeeld is peterselie en framboos gebruikt. 
 6. Voor een extra winter wonderland touch, maak je bevroren sneeuwvlokjes van de overgebleven Griekse yoghurt.
 7. Serveer je hond deze heerlijke winterse traktatie!

*Kwarteleitjes zijn vaak te vinden in de bevroren dierenvoedingsafdeling bij de lokale dierenwinkel. Rauw of gekookt, maakt niet uit! Als je geen kwarteleitjes hebt, kun je een stukje van een hardgekookt kippenei gebruiken.

The Toy of Cooking

Voor honden is eten liefde. En deze liefde is overal! Een gemiste brok onder de keukenkastjes of een paar hompen gras onderweg. En eet jijzelf iets? Dan lusten ze graag een hapje. Van avontuurlijke smaakpapillen tot een onverzadigbare eetlust, voor honden is de wereld is een tafel vol lekkers. En de mens? Wij zijn hun persoonlijke vijfsterrenchefs - of we willen dat zijn.

West Paw heeft daarom de lekkerste recepten samengesteld voor hun award winnende traktatiespeelgoed. Niet alleen omdat traktatiespeeltjes het koppie van je hond mentaal scherp houden, maar ook omdat eten liefde is! 

Trakteer je hond op een van de recepten uit West Paw’s The Toy of Cooking kookboek en de liefde is te zien en te horen aan zijn kwispelende staart. Zo ben jij zeker het leukste baasje!

Aan de slag!

Heb jij een lekker recept voor de West Paw Tux, Toppl, Qwizl of Rumbl? Of heb je één van onze recepten gemaakt? Wij zijn benieuwd naar het resultaat en de reactie van jouw hond.