Shopping Cart Pixel
Word vriend
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Geen producten gevonden...

Win een Maelson hondenbench

Placeholder

Maak bij Max&Luna kans op een kwalitatieve, opvouwbare hondenbench van Maelson. Robuust, lichtgewicht en geschikt voor ieder hondenras.

Win een Maelson hondenbench

Verwacht je binnenkort een puppy, ga je regelmatig met jouw pup of hond op pad of ben je van plan om op puppycursus te gaan? Dan is een stevige, maar ook lichtgewicht hondenbench onmisbaar. Nog geen hondenbench aangeschaft? Dan hebben we goed nieuws. De komende twee weken maak je kans op een Maelson Soft Kennel. Lees snel verder! 

Hoe kies je de juiste hondenbench?

Een hondenbench is niet alleen geschikt om een pup of hond te trainen, maar ook om een hond veilig en comfortabel in te vervoeren. Voor jouw hond kan de bench een plek zijn om zich terug te trekken en even helemaal tot rust te komen. Het kiezen van de juiste maat bench, geschikt voor jouw hond (ras) en het doel dat je hebt, is zodoende zeer belangrijk. Het is zodoende belangrijk hier van tevoren goed over na te denken zodat je zeker weet dat je de juiste keuze maakt. We schreven hierover eerder een artikel met handig tips & trics.

Kans op een Maelson lichtgewicht hondenbench

Max&Luna Vrienden maken de komende twee weken kans op een kwalitatief, opvouwbaar en lichtgewicht hondenbench van Maelson. Meedoen is gemakkelijk; plaats de mooiste reisfoto van jouw hond onder het bericht op onze Facebook pagina, volg onze pagina en deel dit bericht. 

Ben je nog geen vriend van Max&Luna? Word dan nu vriend middels de 'Word vriend' button op onze homepage en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, ontvang korting in de webshop en maak kans op mooie prijzen!

* Deze actie loopt t/m 13 juni, vrijdag 14 juni worden de winnaars bekend gemaakt op de Max&Luna Facebook pagina. 

Reacties

  1. L. Neer L. Neer

    Voor onze lieve babsje. Babs is in de nachten heel onrustig behalve als ze bij ons naast het bed ligt onder het nachtkastje waar een laken overheen ligt. Met deze dichte bench ligt ze lekker en kan ze in alle rust slapen.

  2. Ella van Klaveren Ella van Klaveren

    Ik zou erg graag willen winnen. Ik heb sinds kort een hond en wil hem graag het beste geven. Ik hoop dat hij hierdoor nog meer kwispelt dan dat hij nu al doet.

Reageer


* Verplichte velden