0

Max&Luna is definitief geslotenMax&Luna is definitief gesloten

0

Max&Luna is definitief geslotenMax&Luna is definitief gesloten

Door Max&Luna, 14 februari 2019

Wie is slimmer man of kat?

Tja, de vraag stellen is hem soms al beantwoorden... Max&Luna ondervroeg 100 vrouwelijke kattenbaasjes wie ze slimmer vinden: partner of kat? Lees snel verder voor de verrassende antwoorden!

Heb jij je ooit stiekem afgevraagd of je kat slimmer is dan je partner? 

Max&Luna gingen op zoek naar het antwoord bij 100 vrouwelijke kattenliefhebbers. Meest gehoorde antwoord: 'mijn kat is echt veel slimmer is dan je wederhelft!' De volgende acht redenen werden het meest genoemd:

  1. Katten vinden een schone leefomgeving enorm belangrijk. Sommige mannen weten de stofzuiger thuis niet eens te vinden!
  2. Terwijl je partner na een dag werken thuiskomt, op de bank ploft en om een drankje vraagt, zijn katten heel goed in staat om zelf voor hun drinken te zorgen. Desnoods drinken ze gewoon uit het toilet!
  3. Iedere kat gaat netjes op de bak en houdt de boel schoon. Een kat zou nooit de toiletbril omhoog laten staan!
  4. Te laat thuis komen, zodat het eten koud wordt? Een kat is altijd op tijd zodra het eten 'geserveerd' wordt. Daar kan iedere partner een voorbeeld aan nemen!
  5. Last van muizen of ander ongedierte? Zie een man maar eens te bewegen om dit klusje aan te pakken. Een kat gaat zelfs ongevraagd achter muizen aan!
  6. Katten vergeten nooit hun sleutels of maken je middenin de nacht wakker als ze dronken thuiskomen.
  7. In bed kruipen katten zachtjes tegen je aan, ze houden je niet nachten wakker vanwege het gesnurk en nemen bovendien veel minder ruimte in!
  8. Katten zijn het altijd met je eens, vinden niet dat je zeurt en gaan nooit in discussie!

Kan jij nog twee redenen bedenken om hier een top-10 van te maken? Laat het ons weten in de reacties!