0

Max&Luna is definitief geslotenMax&Luna is definitief gesloten

0

Max&Luna is definitief geslotenMax&Luna is definitief gesloten

Door Max&Luna, 16 oktober 2019

Welke naam kiezen voor puppy

Ok, wij waren niet bijster origineel toen we Max&Luna hun namen geven. Dit zijn immers al jaren op rij de meest populairste honden en katten namen in Nederland! Als je keuze op een puppy is gevallen dan is de volgende stap natuurlijk het kiezen van een leuke naam. Wij helpen je op weg met de meest opvallende namen voor honden.

Profiteer van 10% korting op puppy artikelen!

Behalve hulp bij het vinden van een passende naam voor jouw pup, hebben we nog iets voor je! De hele maand april profiteer je van 10% korting op de hele collectie puppy benodigdheden en accessoires! Max&Luna heeft alles wat jouw pup nodig heeft! Bekijk snel onze aanbiedingen in de webshop.

Welke naam past bij jouw pup?

Opties te over! Ga je voor een traditionele, populaire naam zoals wij? Of voor een menselijke naam zoals Kees of Saar, celebrities als Beyonce, Bowie en Paris of voor een designernaam, zoals Gucci of Victor & Rolf? Het is een belangrijke keuze omdat je deze naam voor de rest van het leven van je hond gaat roepen. 

Sommige namen vallen waarschijnlijk direct af als jij je een voorstelling maakt bij het luidkeels roepen van deze naam in het park.. Want zeg nou zelf, alles met meer dan twee lettergrepen klinkt dan eigenlijk belachelijk. :)

Uiteindelijk maakt het ook weer niet echt uit, want zodra je pup in huis is geef je deze waarschijnlijk toch een koosnaam op basis van zijn of haar uitgesproken persoonlijkheid. Immers jouw pup is de mooiste, leukste en grappigste van allemaal! 

Opvallende hondennamen

Een top 5 van opvallende hondennamen onder de Max&Luna vrienden:

 1. Stink Bomb
 2. G-Unit
 3. No!
 4. Georgie Porgie
 5. Valentino

We zijn benieuwd naar het verhaal achter de naam van jouw hond, Hoe heb je je hond genoemd en waarom? En heb je een leuke koosnaam voor hem? Laat het ons weten in de reacties!

Foto: doggienames

[split]https://www.maxenluna.nl/blog-producten-test-categorie

Reacties

 • Door Marianne, 28 april 2019

  Onze cavelier king Charles teef hebben bij een fokker gekocht,we hoorden daar dat ze uit Kroatië kwam...we waren in een blik verliefd op haar...ze kwam naar mij toe en kwispelde en likten mij en mijn man daarna ging ze sti...

 • Door Marion Franken, 28 april 2019

  Toen ik mijn pup uit Griekenland adopteerde wilde ik graag een griekse naam voor hem. Het werd Doran, dat geschenk (van God) betekent, en hij heeft Zijn naam meer dan waargemaakt!

Laat een reactie achter

We zijn benieuwd naar jouw ervaring, mening of vraag!

* Verplichte velden