0

Max&Luna is definitief geslotenMax&Luna is definitief gesloten

0

Max&Luna is definitief geslotenMax&Luna is definitief gesloten

Door Max&Luna, 28 april 2018

Welke bal is het beste voor mijn hond?

Bijna elke hond loopt warm voor een bal. Maar wat als jouw hond er geen genoeg van kan krijgen, hij al zijn energie op die ene bal richt en deze helaas snel stukgaat? Max testte enthousiast wat ballen en vond er zelfs eentje die zo sterk is, dat je er garantie op krijgt!

Op de vijfde plaats: plezier voor twee

Ben jij het baasje van twee honden met veel energie of speel je graag met je huisdier? Dan beleven jullie met deze bal veel plezier.

Op de vierde plaats: voor het hele gezin

Ook kinderen in huis? Die zijn altijd in voor een potje hondenvoetbal. Deze bal laat zich in alle vormen duwen en veert flexibel terug naar zijn eigen formaat.

Op de derde plaats: energiebommetje

Deze onverwoestbare bal heeft niet voor niets een opvallende vorm: komt hij op de dichte kant terecht, dan reageert hij als een gewone bal, maar eenmaal op de open kant gevallen, dan stuitert hij een onverwachte richting op. En dát vinden honden leuk!

Op de tweede plaats: verrassing!

Deze tennisbal past in een werpstok, blijft drijven én kan als snackbal gebruikt worden. Dat er tijdens het spelen af en toe een brokje tevoorschijn kwam, vond Max een geweldige verrassing.

En op de eerste plaats: zo goed dat je er garantie op krijgt!

Deze zachte, maar zeer sterke bal ligt voor het baasje lekker in de hand, voor Max zacht in de bek, nodigt je hond uit om lekker op te kauwen en toch krijgt je huisdier hem niet stuk. Of er moet iets heel geks gebeuren, maar dan mag je hem, gekocht bij Max&Luna, gewoon terugsturen. De bal is ook niet zo groot, dus heb je een jas met flinke zakken, dan neem je hem overal mee naartoe: het bos, de hei én het strand (want drijven kan ie ook). Bang dat je dit speeltje snel kwijtraakt hoeft niet, want door de knalkleuren roze, turquoise en geel moet je hond nog behoorlijk zijn best doen om hem uit het oog te verliezen!

Heb jij een actiefoto van je hond en zijn bal weten te maken? Mail ons die, we delen hem graag!