0
0

Door Max&Luna, 16 januari 2018

Weg met de ouderwetse krabpaal, hallo design krabmeubel!

In het voorjaar gaan we ook ons huis opruimen en is het tijd voor nieuwe, frisse dingen in huis. Alleen die oude krabpaal blijft altijd een doorn in je oog. Denk jij bij een krabpaal nog steeds aan een ouderwets, onooglijk exemplaar? Dat hoeft niet meer! Het merk myKotty maakt krabmeubels in mooi design en drie modellen Vigo, Toby en Lui.

Elke kattenliefhebber weet welke magische aantrekkingskracht karton heeft op onze kleine viervoeters. In alle myKotty producten is daarom gebruik gemaakt van milieuvriendelijke golfkarton. Daarbij is uiteraard ook aandacht besteed mens en dier, zodat alleen goedgekeurd en volledig ongebleekte en geurloze materialen zijn gebruikt. Het milieuvriendelijke golfkarton is voorzichtig behandeld met een speciale snijtechniek, zodat er geen scherpe randen of oppervlakten ontstaan. Het karton heeft een hoge stabiliteit waardoor het bestand is tegen het gewicht van 1 of 2 katten. Het golfkarton heeft een fijn opwarmend effect en is daardoor niet alleen geschikt als krabmeubel maar ook als een warm kattenbed.

Het merk myKotty staat voor trendy en moderne meubilair. Producten van myKotty combineren functionaliteit, design en kwaliteit in een enkel product voor katten. De myKotty is echt een aanwinst om aan de krabbehoeften van je kat te voldoen. Hij is bovendien een stuk goedkoper dan de doorsnee krabpaal en ziet er ook nog eens veel hipper uit.

MyKotty kattenmeubels: mooi en functioneel

Alle myKotty producten zijn afgestemd op de behoeften van jouw kat zoals krabben, nagels slijpen, slapen of lekker loungen. Met het verschil dat het niet alleen functioneel is maar bovendien een trendy en moderne uitstraling heeft. Krassen op andere meubels zoals je bank en kast zijn dus verleden tijd en je hebt tegelijkertijd een stijlvol element in je woonkamer! De verscheidenheid myKotty producten is enorm in vorm en kleur en geschikt voor elk type kat, ongeacht de grootte, gewicht of ras. De myKotty Vigo is als het ware volledig dicht en de myKotty Lui is in het midden uitgesneden. Luna is meer fan van de Lui omdat ze zowel in als bovenop het krabmeubel kan liggen en een groter oppervlak ter beschikking heeft om haar nageltjes in te zetten. Heb je twee katten of een zware kat, dan je beter voor de wat stevigere Vigo zonder uitsparing kiezen.

Voor €44,95 staat de Vigo in jouw huiskamer. De luxe Lui is met zijn €69,95 iets duurder, maar biedt dan ook meer plaats en krabruimte voor jouw kat. Heb je iets minder geld te besteden of minder ruimte in huis? Dan is krabmeubel Toby erg geschikt, deze kost je €34,95. Alle drie de modellen zijn verkrijgbaar in wit, grijs, zwart en bruin en zijn hier te bestellen. Probeer het uit en niet alleen je kat maar ook jij zal er blij mee zijn!

Heb jij een myKotty of een ander krabmeubel van golfkarton in huis? Wat zijn jouw ervaringen? Deel ze met Max&Luna!