Shopping Cart Pixel
Word vriend
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Geen producten gevonden...

Wat is het leukste buitenspeelgoed voor honden?

Placeholder

Op zoek naar het leukste buitenspeelgoed voor jouw hond? Max heeft zijn eigen Top 5 voor je op een rij gezet.

Wat is het leukste buitenspeelgoed voor honden?

Keuzes, keuzes, keuzes

Als baasje ben je altijd op zoek naar hondenspeelgoed dat jouw blijft uitdagen en naar speelgoed dat voor langere tijd mee gaat. De grote variatie hondenspeelgoed van o.a. Kurgo en Zogoflex zorgen gegarandeerd voor eindeloos veel speelplezier. Maar wat is nu het speeltje dat het beste past bij jouw hond?

Om je op weg te helpen, heeft Max zijn eigen 5 favorieten voor je op een rij gezet en daarnaast ontvang je deze week 10% korting op het leukste buitenspeelgoed voor honden! 

Blijvend favoriet

Deze zachte maar zeer sterke bal, is al lange tijd de grote favoriet van onze Max (en zijn baasjes). De Jive van Zogoflex is ontwerpen met extra groeven, waardoor het iedere keer weer een verrassing is welke kant de bal op zal stuiteren. Voor jou als baasje ligt deze bal vanwege het formaat lekker in de hand, kun je de bal gemakkelijk in je jaszak opbergen en bovendien is deze bal ook geschikt voor een werpstok. Voor je hond ligt deze bal lekker in de bek en nodigt uit om flink de tanden erin te zetten en te kauwen. Echter is de bal zeer stevig, dus stukbijten zal niet snel gebeuren. Deze bal blijft drijven en is daardoor ook geschikt om in het water of op het strand te spelen en te apporteren. Dankzij de felle kleuren zul je deze bal niet snel kwijtraken. 

Twee vliegen in een klap

Met de apporteer hoef van Kurgo sla je twee vliegen in een klap. Jouw hond krijgt de nodige lichaamsbeweging en zelf kun je werken aan je werptechniek en nauwkeurigheid-skills. Hoe ga je te werk? Sla een paaltje in de grond en doe een stap of zes achteruit. Vervolgens probeer je de werphoef om het paaltje te slingeren. Uiteindelijk kun je de afstand naar het paaltje steeds verder uitbouwen en zal je zien dat je binnen de kortste keren een werp-kampioen bent! Jouw hond zal dit zien als een apporteer spelletje en krijgt zodoende de nodige lichaamsbeweging. Voor jou is het ideaal dat je niet steeds zelf het speelgoed op moet rapen. Succes!

Op de camping 

Zin in een potje badminton met je hond? Geen probleem. De Birdie van Kurgo is een stevige en kauw-vriendelijke shuttle, speciaal gemaakt voor honden. Dus haal je badminton racket te voorschijn en spelen maar! Met dit speelgoed kun je ook samen met iemand anders spelen, ideaal voor op de camping of in het park. Geen badminton racket bij de hand? Ook dat is geen probleem.. de Birdie kan ook gegooid worden en blijft bovendien drijven.

Let's jump

Is jouw hond dol op springen? Dan is de Wapple bal echt iets voor jullie! Voor dit speeltje hebben we spelsuggestie uitgewerkt: Zet een aantal honken uit. Gooi de bal zo ver mogelijk, en kijk hoeveel honken je kunt rennen voordat je hond de bal bij jou terug komt brengen. Als jouw hond de bal in de lucht vangt, ben je automatisch af! Ook dit speelgoed blijft drijven, dus ook in het water kun je hier mee spelen en overgooien.

Glow in the dark

Een frisbee staat altijd garant voor succes. De Zogoflex Zisc is een flexibele hondenfrisbee, gemaakt van stevig materiaal. Het materiaal zorgt ervoor dat jouw hond de frisbee gemakkelijk kan vangen, maar dat het geen pijn doet of de bek van je hond beschadigd.

Deze flexibele hondenfrisbee is verkrijgbaar in diverse kleuren. Helemaal leuk is de ‘glow in the dark’ variant. Op die manier kun je zelfs spelen als het schemer wordt, zonder je zorgen te maken dat je de frisbee kwijtraakt.

Heel veel buiten speelplezier gewenst en geniet van het mooie weer!

Reageer als eerste!


* Verplichte velden