Shopping Cart Pixel
Nieuwsbrief
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Wat is het leukste buitenspeelgoed voor honden?

Placeholder

Op zoek naar het leukste buitenspeelgoed voor jouw hond? Max heeft zijn eigen favorieten voor je op een rij gezet.

Wat is het leukste buitenspeelgoed voor honden?

Keuzes, keuzes, keuzes
Als baasje ben je altijd op zoek naar hondenspeelgoed dat jouw blijft uitdagen en naar speelgoed dat voor langere tijd mee gaat. De grote variatie hondenspeelgoed van o.a. Kurgo en Zogoflex zorgen gegarandeerd voor eindeloos veel speelplezier. Maar wat is nu het speeltje dat het beste past bij jouw hond?

Blijvend favoriet
Deze zachte maar zeer sterke bal, is al lange tijd de grote favoriet van onze Max en zijn baasjes. De Jive van Zogoflex is ontworpen met extra groeven, waardoor het iedere keer weer een verrassing is welke kant de bal op zal stuiteren. Voor jou als baasje ligt deze bal vanwege het formaat lekker in de hand, kun je de bal gemakkelijk in je jaszak opbergen en bovendien is deze bal ook geschikt voor een werpstok. Voor je hond ligt deze bal lekker in de bek en nodigt uit om flink de tanden erin te zetten en te kauwen. Echter is de bal zeer stevig, dus stukbijten zal niet snel gebeuren. Deze bal blijft drijven en is daardoor ook geschikt om in het water of op het strand te spelen en te apporteren. Dankzij de felle kleuren zul je deze bal niet snel kwijtraken. 

Twee vliegen in een klap
Met het speeltouw voor honden van Beco sla je twee vliegen in een klap. Jouw hond krijgt de nodige lichaamsbeweging en zelf kun je werken aan je werptechniek en nauwkeurigheid-skills. Hoe ga je te werk? Sla een paaltje in de grond en doe een stap of zes achteruit. Vervolgens probeer je de ring om het paaltje te slingeren. Uiteindelijk kun je de afstand naar het paaltje steeds verder uitbouwen en zal je zien dat je binnen de kortste keren een werp-kampioen bent! Jouw hond zal dit zien als een apporteer spelletje en krijgt zodoende de nodige lichaamsbeweging. Voor jou is het ideaal dat je niet steeds zelf het speelgoed op moet rapen. Succes!

Let's jump!
Is jouw hond dol op springen? Dan is de Stuiterbal van Kong echt iets voor jullie! Voor dit speeltje hebben we een spelsuggestie uitgewerkt: Zet een aantal honken uit. Gooi de bal zo ver mogelijk, en kijk hoeveel honken je kunt rennen voordat je hond de bal bij jou terug komt brengen. Als jouw hond de bal in de lucht vangt, ben je automatisch af! Ook dit speelgoed blijft drijven, dus ook in het water kun je hier mee spelen en overgooien.

Glow in the dark
Een frisbee staat altijd garant voor succes. De Zogoflex Zisc is een flexibele hondenfrisbee, gemaakt van stevig materiaal. Het materiaal zorgt ervoor dat jouw hond de frisbee gemakkelijk kan vangen, maar dat het geen pijn doet of de bek van je hond beschadigd.

Deze flexibele hondenfrisbee is verkrijgbaar in diverse kleuren. Helemaal leuk is de ‘glow in the dark’ variant. Op die manier kun je zelfs spelen als het schemer wordt, zonder je zorgen te maken dat je de frisbee kwijtraakt.

Werpstok
Zelfs puppy’s en oudere honden kunnen deze flexibele stok gemakkelijk optillen met hun mond of tussen hun poten houden om erop te kouden kauwen. Gemaakt van het duurzame en erg geliefde Zogoflex® materiaal, maar dan met een holle binnenkant. Dit maakt dat West Paw Zwig™ lichtgewicht is en duurzaam genoeg voor de volhoudende kauwers, die van een flexibel en bewegelijk kauwspeeltje houden. De West Paw Zwig™ is ook de perfecte vervanger voor de houten stokken. Veel veiliger om te gooien en achteraan te rennen, zonder gevaar van splinters. En licht om mee te nemen. 

Heel veel speelplezier gewenst en geniet van het mooie weer!

Reacties

  1. Hans Hans

    Die stok van West Paw is zeer geslaagd. Je kunt er lekker ver mee gooien en fijner dan gewone stokken i.p.v. splinters en viezigheid.

  2. Barry Barry

    Onze hond is echt fan van die West Paw Zwig flexibele stok! Super licht om mee te nemen en blijft drijven op t water. Echt een aanrader!

Reageer


* Verplichte velden