0

Max&Luna is definitief geslotenMax&Luna is definitief gesloten

0

Max&Luna is definitief geslotenMax&Luna is definitief gesloten

Door Max&Luna, 6 maart 2018

Waarom zijn puzzels belangrijk voor honden?

Puzzels voor honden? Ja ook honden hebben behoefte aan interactief speelgoed en daar hoeft niet altijd een pieper in te zitten! Puzzels voor honden zijn er in verschillende soorten en bieden de de volgende voordelen:

Voordeel 1: geen verveling

De hersenen van je hond hebben af en toe ook verandering en uitdaging nodig. Uitdagende puzzels geven hun het gevoel dat ze ook een baan hebben! Het salaris? De brokjes uiteraard;-)

Voordeel 2: neemt nervositeit weg

Ken je het gevoel dat je een beetje nerveus bent en dat je zoekt naar afleiding? Zelf ga je dan lezen of een Netflix serie kijken. Puzzels zijn voor je hond een goed middel om nervositeit tegen te gaan.

Voordeel 3: tegen eenzaamheid

Raakt je hond in paniek als je weg gaat? Met een puzzel zorg je voor leuke afleiding en jij kan snel het huis uit! Al snel gaan ze het feit dat jij weg gaat associeren met een leuk spel met lekkere brokjes waardoor ze het veel minder erg vinden als je even de deur uit moet,

Voordeel 4: langzamer eten

Schrokt je hond zijn eten altijd snel naar binnen? Door de voeding te verstoppen in de puzzel gaat je hond langzamer en gezonder eten!

Op zoek naar een leuke puzzel voor jouw hond? Outward Hound heeft verschillende leuke puzzels en spellen voor honden