0

Max&Luna is definitief geslotenMax&Luna is definitief gesloten

0

Max&Luna is definitief geslotenMax&Luna is definitief gesloten

Door Max&Luna, 31 maart 2021

Waarom heb ik een inklapbare Soft Kennel nodig?

Een soft kennel geeft je hond een eigen kamertje, dat gemakkelijk is in te klappen en weer op te zetten. Het is een vertrouwde plek waar je hond zich veilig en beschermd voelt. Ook op reis voelt je hond zich sneller thuis met zijn vertrouwde soft kennel: neem de kennel mee op vakantie, in de auto of zelfs naar de dierenarts.

Waar moet je op letten bij de aanschaf van een Soft Kennel?
Er zijn veel verschillende merken soft kennels verkrijgbaar, met grote verschillen in prijs en kwaliteit. Max&Luna is groot fan van de Maelson Soft Kennel vanwege de lange levensduur, hoge kwaliteit en het optimale comfort voor de hond. Let bij de aanschaf van een soft kennel in ieder geval op de volgende punten:

 1. Hoe sterk is het frame?
2. Hoe stevig zijn de ritsen, glijden ze soepel?
3. Hoe slijtvast en sterk is het gaas van de raampjes en deurtjes?
4. Hoe dik is de stof van de hoes?
5. Ruikt de binnenzijde van de kennel chemisch?

De Maelson Soft Kennel
Zoals eerder gemeld, zijn wij fan van het merk Maelson als het gaat om de zachte opvouwbare hondenbench. Maelson staat voor producten die zorgvuldig zijn ontworpen en waarbij slimme product eigenschappen worden gecombineerd met materialen van premium kwaliteit. Dit zie je terug in gebruiksgemak en duurzaamheid. De stevige rits garandeert gemakkelijk en langdurig gebruik en zorgt ervoor dat je hond de rits niet van binnenuit kan openmaken. De waterbestendige onderkant voorkomt dat er vocht of nattigheid via de onderkant de zachte hondenbench inkomt. Het verwijderbare en wasbare binnenkussen geeft net dat extra beetje comfort voor de hond. Er zijn speciaal voor deze hondenbench bijbehorende dikke waterafstotende matrassen beschikbaar. 

Het ontwerp en de eigenschappen van de Maelson Soft Kennel is met copyright beschermd. Hoewel meerdere merken toch hebben geprobeerd om de Maelson Soft Kennel na te maken, komt geen enkele hiervan in de buurt van de kwaliteit en het gebruiksgemak van Maelson.

De lichtgewicht soft kennel heeft 3 openingen- aan de voorkant, bovenkant en zijkant. De opening aan de zijkant zorgt ervoor dat je de kennel ook in een auto kunt plaatsen met een kleinere kofferbak. De banden zijn speciaal voor veiligheidsgordels gemaakt, waardoor het reizen in de auto een stuk veiliger is voor de hond. De zachte hondenbenches van Maelson kunnen ook in de kofferbak geplaatst worden.

Doordat de kennel beschikbaar is in twee kleuren en wel zeven maten, is er altijd een juiste opvouwbare zachte hondenbench voor jou en je hond. Lees hier hoe je de juiste maat kiest.

[split]https://www.maxenluna.nl/Blog-bench

Reacties

  • Door Anne, 14 april 2021

    Onze hond is zo blij met zijn Maelson bench! Hij ziet het als een lekker huisje om in te slapen. veel beter dan die draadstalen benches!

  • Door Marlies portier, 23 juli 2020

    Wat hebben jullie leuke dieren spullen! Ik ga snel kijken!

Laat een reactie achter

We zijn benieuwd naar jouw ervaring, mening of vraag!

* Verplichte velden