0

Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.

0

Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.

Door Max&Luna, 10 december 2022

Verrijkingstips voor slimme honden

Voor honden die enthousiast alle puzzels in één keer oplossen, is het tijd om een tandje bij te zetten. Hoe? Door een puzzelspeeltje te nemen en deze te combineren met een ander hondenspeeltje, een traktatie toe te voegen en woef… de moeilijkheidsgraad is direct een niveautje hoger.

Uitdagende combo's voor je hond

Veel honden genieten van een tweedelige uitdaging. Begin met twee speeltjes en wat droge brokjes. Als je hond zijn nieuwe uitdaging leuk vindt en snel onder de knie heeft, kun je overgaan op lastiger, kleveriger of bevroren traktaties waar ze echt voor moeten werken.

Alle honden zijn verschillend. Als je hond niet van speelgoedcombinaties houdt, is dat niet erg, dan hou je het bij één hondenspeeltje. Speelgoedcombinaties zijn te moeilijk voor puppy's en puberende honden - hun hersenen nemen al zoveel op. Dubbele speeltjes kunnen ook te moeilijk zijn voor een volwassen hond die onder stress staat. Als jouw hond gefrustreerd lijkt of het helemaal opgeeft, hou het dan bij één speeltje en probeer het later nog eens.

Maar als je een slimme hond hebt die al bekend is met hondenpuzzels en verrijkingsspeeltjes, dan zijn er de allerleukste combinaties te maken met het kauwspeelgoed van West Paw.

West Paw speeltjes die gemaakt zijn voor elkaar!

West Paw Rumbl combo Rumpus - Hurley

Rumbl en Rumpus

Combineer de Rumbl en de superstevige Rumpus. Neem een grote Rumbl en stop er een droge traktatie in, eentje die te groot is om uit de opening te vallen. Duw een Rumpus in de Rumbl, zodat de hond de Rumpus eruit moet werken om de snacks te pakken te krijgen. Schud de combo van te voren om je hond te laten weten dat er iets in zit.

Shop West Paw Rumbl en West Paw Rumpus.

Rumbl en Hurley

Hetzelfde idee als hierboven; gooi een traktatie in de Rumbl en zet deze vast met het Hurley kauwbot.  Je kunt deze combinatie wat makkelijker maken door wat kleinere brokjes toe te voegen die uit het gat vallen waardoor je hond uitgedaagd blijft en ondertussen beloond wordt voor zijn harde werken.

Shop West Paw Rumbl en West Paw Hurley.

West Paw Toppl combo

Toppl en Toppl

West Paw-liefhebbers weten al dat een kleine Toppl perfect past in een grote Toppl voor een traktatie-uitdaging van de bovenste plank. En honden weten dat je daar veel lekkers in kunt stoppen. Bijna een hele maaltijd!  Heb je gekozen voor de Toppl XL? Combineer die dan met de large Toppl.

Shop West Paw Toppl.

Toppl en Jive

De Jive bal is een West Paw klassieker - een geweldig interactief speeltje én kauwspeeltje in één - voeg er een Toppl aan toe en het wordt ook een verrijkingsspeeltje. Hoe? Door een romige lekkernij in de Toppl te smeren en de Jive bal in de Toppl te duwen. Het spel kan beginnen!

Combineer de small Jive met de large Toppl of een extra small Jive met de small Toppl.

Shop West Paw Toppl en West Paw Jive.

West Paw Jive Toppl combo

Kies het juiste speelgoed voor je hond

Het West Paw Zogoflex kauwspeelgoed is 100% recyclebaar hondenspeelgoed. Al het Zogoflex hondenspeelgoed van West Paw is gemaakt van volledig gerecycled plastic. Zogoflex kauwspeelgoed kan in de vaatwasser, is dus eenvoudig te reinigen en kan jaren mee. Voor normale tot stevige kauwers raden we de West Paw Hurley aan en de West Paw Qwizl aan. Voor de extreme kauwers is de supersterke West Paw Rumpus de beste keuze. 

Heb je een voorzichtige kauwer, een gemiddelde kauwer of een echte doorbijter in huis? Heb je geen idee welk speeltje voor jouw hond geschikt is? Om het je makkelijk te maken, hebben we een handig schema opgesteld zodat je voor jouw hond het juiste kauw- of puzzelspeeltje kunt uitkiezen.

West Paw chew guide

Bron: West Paw

[split]https://www.maxenluna.nl/blog-westpaw