0

Max&Luna is definitief geslotenMax&Luna is definitief gesloten

0

Max&Luna is definitief geslotenMax&Luna is definitief gesloten

Door Max&Luna, 18 juli 2018

Vakantie oppas voor hond of kat

Wanneer het echt niet mogelijk is om je geliefde hond of kat mee op vakantie te nemen, kan het idee om deze achter te laten in een kennel de vakantievoorpret flink bederven. Kijk eens online voor het juiste oppas adres voor je hond of kat!

Vakantie adres voor huisdieren

Dankzij nieuwe online communities als PetBnB is het nu mogelijk om een echt 'vakantie adres' voor je huisdier te vinden. Je hoeft je dus niet meer schuldig te voelen… misschien bevalt het wel zo goed dat ze niet meer mee terug willen!

Online oppasservice voor hond of kat

De sites en hondenuitlaat apps die deze uitlaat- en oppasservice bieden, lijken vaak op een AirBnB voor huisdieren. Eigenaren van huisdieren komen zo eenvoudig in contact met mensen die graag een of meerdere dagen op een hond willen passen, of een hond regelmatig willen uitlaten. Vergeet de omgeving van een kennel met hokken, of de uitlaatservice waar honden met tientallen in een busje worden gepropt, met mogelijk angst en stress als gevolg. Via de oppasservices krijgt je huisdier een echte dierenvriend als tijdelijk baasje in een vergelijkbare omgeving als thuis. En vaak ook nog in de eigen buurt!

Check de reviews

Je hond bij een vreemde achterlaten kan twijfels bij je oproepen. Maar je kan met een gerust hart weg als je deze eerst ontmoet en de reviews checkt die andere mensen hebben achter gelaten. Kijk bij die eerste ontmoeting hoe jouw hond reageert op de oppas en viceversa voordat je een toezegging geeft. Vraag ook naar referenties als die nog niet op de betreffende site of app staan. Vergeet voor je je harige familielid tijdelijk achterlaat niet specifieke (medische) kenmerken en de naam van je dierenarts door te geven.


Heb jij ervaring met dit soort services en zijn er nog services die je mist? Geef het aan Max&Luna door, we zijn benieuwd!