0

Max&Luna is definitief geslotenMax&Luna is definitief gesloten

0

Max&Luna is definitief geslotenMax&Luna is definitief gesloten

Door Max&Luna, 17 juli 2023

Recept: Froyo Forrest Treat

Eerder schreven we over speelgoed voor honden om verlatingsangst en verveling te voorkomen. In dit blog werd onder andere het super sterke Zogoflex kauwspeelgoed van West Paw uitgelicht. Dit speelgoed is geschikt om te vullen met iets lekkers. Als je hond een speeltje heeft gevuld met iets lekkers wordt hij mentaal en fysiek uitgedaagd. 

Vul het kauwspeelgoed met smeerbare lekkernijen, zoals notenboter, yoghurt of rauw voedsel. Voor een langdurige traktatie, kun je een speeltje met de natte vulling zelfs even invriezen voor een nog moeilijkere uitdaging. Het bevroren puzzelspeelgoed biedt ook heerlijke verkoeling in de zomer!

Recepten voor honden

West Paw heeft een aantal traktatierecepten voor honden samengesteld die perfect passen in hun bekroonde traktatiespeelgoed zoals de Toppl, Tux of Qwizl. Wij raakten hierdoor geïnspireerd en zijn zelf in de keuken aan de slag gegaan met een lekkere zomerse snack voor in de Toppl. Super simpel en je hond zal je super dankbaar zijn. Dit is het resultaat!

Froyo Forrest Treat

Een zoete frozen yoghurt met bosvruchten traktatie, oftewel een super lekker hondenijsje waar je hond wel even zoet mee is!

Benodigdheden:

  • 200 ml Yoghurt ongezoet
  • 35 gram Diverse bosvruchten: bosbessen, aardbeien en/of frambozen
  • 1,5 eetlepel Honing
  • Blender of staafmixer
  • West Paw Toppl of Tux

Bereidingswijze:

1. Houd een paar bosvruchten apart voor de versiering.
2. Voeg de rest van de bosvruchten toe aan de blender, samen met de yoghurt en honing. 
3. Mix het geheel tot een smeuïge massa.
4. Vul het speelgoed met het mengsel en versier de Toppl bovenop met de bosvruchten die je apart hebt gehouden.
5. Vries in voor een extra uitdaging en verkoeling op een zomerse dag!

De Toppl, Tux, Qwizl en al het andere West Paw kauwspeelgoed kan in de vaatwasser en is dus makkelijk weer schoon te krijgen.

Bereidingswijze Froyo Forrest Treat

Vergeet niet dat traktaties voor je hond deel moeten uitmaken van een voedzaam dieet. Zorg ervoor dat je rekening houdt met eventuele extra calorieën uit traktaties bij de algehele calorie-inname van jouw hond.

Aan de slag!

Weet jij zelf ook een lekker recept voor de Toppl? Of heb je één van onze recepten gemaakt? Wij zijn benieuwd naar het resultaat en de reactie van jouw hond. Deel jouw foto of video op Instagram en tag @maxenluna.nl

Wij zorgen voor een leuke re-post en misschien delen we jouw recept wel hier op de website! We zullen regelmatig nieuwe recepten delen voor de Toppl. Die je natuurlijk ook kunt gebruiken in de West Paw Tux.

Nom nom nom!

Reacties

  • Door Peter, 28 mei 2021

    Zo die hond heeft mazzel

  • Door Lisa, 28 mei 2021

    Wat een leuk idee dit!

  • Door Sabine, 28 mei 2021

    Wat ziet dit er leuk en lekker uit!! Dit ga ik ook proberen thuis!

Laat een reactie achter

We zijn benieuwd naar jouw ervaring, mening of vraag!

* Verplichte velden