0

Max&Luna is definitief geslotenMax&Luna is definitief gesloten

0

Max&Luna is definitief geslotenMax&Luna is definitief gesloten

Door Max&Luna, 8 maart 2022

Top 5 Populairste krabmeubels

Afgelopen jaar zijn er weer heel veel krabmeubels gekocht door de leukste kattenbaasjes. Maar welke krabmeubels uit ons assortiment zijn het populairst? Max&Luna zocht het uit!

Welk krabmeubel past bij jouw kat?

Iedere kat is anders en elke kat heeft een andere voorkeur als het aankomt op krabmeubels. Sommige katten houden van horizontaal krabben, voor deze katten zijn grote kartonnen krabmeubels erg geschikt. Andere katten houden van verticaal krabben terwijl ze hun hele lijf uitrekken, voor deze verticale krabbers kun je beter een krabpaal of krabstammetje kiezen.

De ene kat is fan van sisaltouw, de andere van papiertouw of ze gaan helemaal los op karton. Om erachter te komen wat voor jouw kat werkt, is het een kwestie van proberen. Daarnaast is de grootte van het krabmeubel erg belangrijk. Heb je een grote kat zoals een Maine Coon of Boskat? Kies dan voor een groot krabmeubel. Als je meerdere katten in huis hebt, is het verstandig te kiezen voor meerdere krabplekken zodat er geen onderlinge ruzie ontstaat als ze tegelijk een krabbehoefte hebben.

De merken myKotty en District 70 hebben stijlvolle golfkartonnen krabmeubels ontwikkeld, die niet alleen aan alle kattenwensen voldoen, maar ook nog eens oogstrelend zijn voor jouw interieur. Kat blij, jij blij!

Top 5 Meest populaire krabmeubels bij Max&Luna

Weet jij niet welke krabmeubel je moet kiezen? Laat je inspireren door andere kattenbaasjes: dit is de Top 5 van de populairste krabmeubels op Max&Luna!

 1. MyKotty Lui
  Verreweg het meest verkochte krabmeubel bij Max&Luna! Zoek je een modern en trendy alternatief voor de traditionele krabpaal? Dan is de Lui van myKotty voor jou de juiste keuze. Verkrijgbaar in wit, bruin, grijs of zwart. 
 1. De ORB
  Erop of erin! De District 70 ORB is speciaal voor katten die ervan houden om zich te verstoppen in kleine ruimtes of kartonnen dozen. Katten waarderen dit geborgen gevoel en daarom staat deze trendy krabbal op nummer 2 van onze bestsellers.
 1. De STRETCH
  Pas sinds kort in de collectie, maar nu al een favoriet van velen. De District 70 STRETCH zorgt gegarandeerd voor dubbel krabplezier. Als je de binnenkant van het krabmeubel verwijdert, ontstaat er een extra krabmeubel. Ideaal in een huishouden met meerdere katten!
 1. De SARDINE
  De District 70 SARDINE is met zijn opvallende sardienen motief een echte eyecatcher in huis. Dit krabmeubel voor katten is een unieke combinatie tussen een krabpaal en plek om te rusten. Nieuwsgierige katten kunnen bovenop het sardienen blik klimmen en dit gebruiken als uitkijkplatform.
 1. Katt3 Sisal
  De BeOneBreed Katt3 Sisal is de perfecte krabpaal voor verticale krabbers. De minimalistische stijl van dit krabmeubel past perfect in vele interieurs en is een stijlvolle manier om je meubels te beschermen tegen kattennagels. De krabdelen zijn gemaakt van resistent sisaltouw.

Katten op krabmeubel BeOneBreed

Luna's Lifestyle & Interieur selectie

Op zoek naar stijlvolle artikelen voor je kat? Laat je inspireren door de Lifestyle & Interieur selectie van Luna in de inspiratieweken tot eind april. Hierin vind je de mooiste artikelen voor jouw interieur die tegelijk heel praktisch zijn voor jouw kat zoals trendy krabmeubels, manden en voerbakjes!

Wat is het favoriete krabmeubel van jouw kat? Heb je tips of advies voor andere kattenbaasjes? Wij horen graag jouw bevindingen!

[split]https://www.maxenluna.nl/Blog-krabmeubels