0

Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna

0

Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna

Door Max&Luna, 1 oktober 2022

Top 10 beste kerstcadeaus voor je huisdier

De dagen zijn weer korter en de lichtjes hangen in de winkelstraten. Voor je het weet is het alweer kerst. Tijd voor het inkopen van cadeaus en het voorbereiden van de feestelijkheden. Welk cadeau ligt er dit jaar voor jouw huisdier onder de kerstboom? Uit onze poll op Instagram bleek dat onderstaande 5 cadeaus voor huisdieren erg populair zijn:

  1. Hondenmand
  2. Halsband
  3. Intelligentie speelgoed
  4. Krabmeubel
  5. Favoriete snacks in een mooie voorraadpot

10 x kerstcadeaus voor hond en kat

Niets is zo leuk dan speciaal voor je hond of kat een cadeautje uit te zoeken. Vind jij het moeilijk om een keuze te maken? Max&Luna heeft de top 10 beste kerstcadeaus voor honden en katten voor je op een rij gezet. Kies hieronder uit de feestelijke selectie van de beste kerstcadeaus!

1. Kong Holiday Speelhengel
Start de vakantiepret met de Holiday Teaser Loopz! Dankzij de North American Premium Catnip in de bal en de kleurrijke veertjes aan het uiteinde van de hengel zal jouw kat dol zijn op dit kattenspeeltje.

2. Rukka Pets Comfy Jacket
Laat de winter maar komen! Deze comfortabele fleece jas van Rukka Pets houdt je hond lekker warm op koude dagen. Zo kun je zorgeloos genieten van jullie buitenavonturen!

3. District 70 MAZE
De MAZE is een 3-in-1 opvouwbare kartonnen kattenmand dat zowel als lounge spot, krabmeubel en krabspeelgoed kan dienen. Waarschijnlijk het meest populaire kattenspeelgoed van 2022 op Max&Luna. De reacties van kattenbaasjes zijn lovend! 

4. Greenfields All-in-One Shampoo bar
Wil jij een steentje bijdragen aan een schonere wereld zonder plastic? Verras je hond dan met de Greenfields All-in-One shampoo bar. Deze luxe vegan shampoobar is een conditioner en shampoo in één en is geschikt voor alle vachtsoorten.

5. Catlink Scooper Pro
Heb jij een lekkere kerstbonus gekregen? Is jouw allergrootste wens voor 2023 dat je niet meer dagelijks de kattenbak hoeft leeg te scheppen? Verwen jezelf je kat dan met de high-tech zelfreinigende kattenbak van Catlink.

6. Kong Holiday Rendier knuffel
Een wollig rendier in een trui overtroeft alle hondenknuffels tijdens de kerstdagen! Deze extra zachte pluche vriend vliegt ook nog, wanneer hij wordt gegooid tussen het knuffelen door.

7. Kong Holiday Pull-A-Partz Present
Niet alleen de leukste baasjes worden blij van kerstcadeaus, ook katten kijken hiernaar uit - vooral als ze zo vermakelijk zijn als dit catnipspeeltje van een kat verkleed als kerstman.

8. West Paw Toppl XL
Het meest verkochte hondenspeeltje op Max&Luna is er nu ook in een XL versie. Verras je hond tijdens de feestdagen met de Toppl XL en vul dit puzzelspeeltje met een heerlijke trakatie op Oudjaarsavond. Dat leidt je hond meteen af van het knallende vuurwerk.

Klik hier voor een speciaal Toppl kerstrecept!

9. District 70 WHISKER
Leukste baasjes weten hoe dol hun kat is op karton. Het veelzijdige materiaal biedt leuke momenten, van krabben tot relaxen en van verstoppen tot spelen. Verwen je kat op kerstavond met dit allernieuwste design krabmeubel van District 70!

10. District 70 HUSH
Verwen jezelf en je hond met een prachtige nieuwe hondenmand. De District 70 HUSH heeft een luxe zachte stoffering en is de perfecte plek voor jouw hond om tot rust te komen. 

Rendier knuffel

Tips voor relaxte feestdagen

Pakjesavond, Kerstmis, Oud en Nieuw. Voor mensen een tijd van gezelligheid waar we het hele jaar naar uitkijken. Voor honden kan dit echter een stressvolle periode zijn en veel hondenbaasjes zoeken naar oplossingen om hun hond hierbij te helpen. In dit blog lees je hoe je jouw hond het beste kunt ondersteunen: Tips voor angstige honden tijdens de feestdagen

Ook katten worden niet heel blij van extra drukte in huis en knallend vuurwerk. Gelukkig zijn er handige tips en tricks om je kat te ondersteunen tijdens de decembermaand. Zo worden de feestdagen geen stressdagen, maar ook een gezellige periode voor je kat.

Max&Luna wenst je hele fijne feestdagen en een diervriendelijk 2023!

[split]https://www.maxenluna.nl/blog-kerstcadeaus