Shopping Cart Pixel
Nieuwsbrief
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Recept: Froyo Peanut Banana

Placeholder

Zoek jij een leuke traktatie voor je hond? Of een verkoelende snack? Zoek je een manier om je hond lekker bezig te houden en mentaal uit te dagen? Max&Luna heeft een aantal gezonde, eenvoudige recepten uitgewerkt waar honden graag hun tanden in willen zetten!

Recept: Froyo Peanut Banana

Eerder schreven we over speelgoed voor honden om verlatingsangst en verveling te voorkomen. In dit blog werd onder andere het super sterke Zogoflex kauwspeelgoed van West Paw uitgelicht. Als je hond een speeltje heeft gevuld met iets lekkers wordt hij mentaal en fysiek uitgedaagd. 

Vul kauwspeelgoed met smeerbare lekkernijen, zoals notenboter, yoghurt of rauw voedsel. Voor een langdurige traktatie, kun je een speeltje met de natte vulling zelfs even invriezen voor een nog moeilijkere uitdaging. Het bevroren puzzelspeelgoed biedt heerlijke verkoeling voor je hond in de zomer!

Recepten voor honden

West Paw heeft een aantal recepten voor honden samengesteld die perfect passen in hun bekroonde traktatiespeelgoed zoals de TopplTux of Qwizl. Wij raakten hierdoor geïnspireerd en zijn zelf in de keuken aan de slag gegaan met een lekkere zomerse snack in de Toppl voor onze Max. Super simpel en je hond zal je mega dankbaar zijn. Eerder maakten we een Froyo Forrest Treat, maar dit keer hebben we Max' favoriete snack verwerkt: pindakaas! Dit is het resultaat...

Froyo Peanut Banana

Een frisse frozen yoghurt met banaan en pindakaas snack: een heerlijk hondenijsje waar je hond echt wel even zoet mee is en van zal genieten op een zomerse dag!

Benodigdheden:

  • 200 ml yoghurt ongezoet
  • 1 rijpe banaan
  • 100 gram pindakaas (let op dat deze geen xylitol bevat)
  • Blender of staafmixer
  • Toppl of Tux

Bereidingswijze:

1. Snijd de banaan in plakjes en bewaar 5 plakjes voor de versiering.
2. Doe alle ingrediënten in de blender of keukenmachine en pureer tot ze glad zijn.
3. Giet de mix in het speelgoed.
4. Versier met de 5 plakjes banaan.
5. Vries in voor een extra uitdaging en verkoeling op een zomerse dag!

De Toppl, Tux, Qwizl en al het andere West Paw kauwspeelgoed kan in de vaatwasser en is dus makkelijk weer schoon te krijgen.

Ingredienten Toppl recept

Vergeet niet dat traktaties voor je hond deel moeten uitmaken van een voedzaam dieet. Zorg ervoor dat je rekening houdt met eventuele extra calorieën uit traktaties bij de algehele calorie-inname van jouw hond.

Aan de slag!

Weet jij zelf ook een lekker recept voor de Toppl? Of heb je één van onze recepten gemaakt? Wij zijn benieuwd naar het resultaat en de reactie van jouw hond. Deel jouw foto of video op Instagram en tag @maxenluna.nl

Wij zorgen voor een leuke re-post en misschien delen we jouw recept wel hier op de website! We zullen regelmatig nieuwe recepten delen voor de Toppl. Die je natuurlijk ook kunt gebruiken in de West Paw Tux.

Max wil zijn hondenijsje!

Reacties

Reageer


* Verplichte velden