0

Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.

0

Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.

Door Max&Luna, 13 juli 2018

Zijn katten betere partners dan mannen?

Heb jij je ooit stiekem afgevraagd of je kat slimmer is dan je partner?

Het baasje van Luna ging op zoek naar het antwoord bij 100 vrouwelijke katten liefhebbers. Meest gehoorde antwoord: 'mijn kat is echt veel slimmer is dan je wederhelft!';) De volgende 8 redenen werden het meest genoemd:

  1. Katten vinden een schone leefomgeving enorm belangrijk. Neem bijvoorbeeld dit filmpje en daar is het eerste bewijs: De meeste mannen weten niet eens waar de stofzuiger staat thuis!
  2. Terwijl je partner na een dag werken thuiskomt, op de bank ploft en om een biertje vraagt, zijn katten heel goed in staat om zelf voor hun drinken te zorgen. Desnoods drinken ze gewoon uit het toilet
  3. Iedere kat gaat netjes op de bak en houdt de boel schoon. Een kat zou nooit de toiletbril omhoog laten staan! 
  4. Te laat thuis komen, zodat het eten koud wordt? Een kat is altijd op tijd zodra het eten ‘geserveerd’ wordt. Daar kan iedere man een voorbeeld aan nemen!
  5. Last van muizen of ander ongedierte? Zie een man maar eens te bewegen om dit klusje aan te pakken. Een kat gaat zelfs ongevraagd achter muizen aan!
  6. Katten vergeten nooit hun sleutels of maken je midden in de nacht wakker als ze dronken thuis komen. 
  7. In bed kruipen katten zachtjes tegen je aan, houden je niet nachten wakker vanwege het gesnurk en nemen bovendien veel minder ruimte in!
  8. Katten zijn het altijd met je eens, vinden niet dat je zeurt en gaan nooit in discussie!

Kan jij nog 2 redenen bedanken om deze Top 10 af te maken?

Photo: Thinkstock