0
0

Door Max&Luna, 14 oktober 2021

Meat Lover’s Pumpkin Pie

Niets is zo lekker als een traditionele pompoentaart, maar je weet wat honden denken: "Waar is het vlees?" Combineer daarom dit klassieke herfstdessert met een vlezige kick en je hebt meteen het hele dankbaarheidsdagboek van je hond afgevinkt.

West Paw’s recept voor de Meat Lover’s Pumpkin Pie is toegepast op de Tux, maar kan ook uitstekend gemaakt worden met de Toppl.

Benodigdheden:

  • 120 ml 100% Pompoen uit blik of vers uit de blender
  • 80 ml Roomkaas (we gebruikten zuivelvrije roomkaas)
  • 1/4 eetlepel kaneel
  • Snufje gember
  • 1 el Runderleverpastei
  • Grote of kleine Tux®

Bereidingswijze:

  1. Smeer de runderlever over de bodem van de Tux.
  2. Meng de pompoen, roomkaas, kaneel en gember door elkaar.
  3. Vul de Tux met het mengsel en smeer goed aan.
  4. Stop de Tux minimaal 1 uur in de vriezer en serveer als toetje.

Heb je geen vriezer? Vers serveren mag ook!

Pompoen power!

Pompoen zit vol prebiotische vezels. Gezonde darmbacteriën smullen van prebiotica, en gezonde bacteriën betekenen gezonde huisdieren. Pompoenachtige vezels helpen de dikke darm schoon te maken en de ph te verlagen, waardoor precies de juiste omgeving ontstaat voor gezonde bacteriën om te gedijen.

pumpkin pie recipe

The Toy of Cooking

West Paw heeft de lekkerste recepten samengesteld voor hun traktatiespeelgoed. Niet alleen omdat traktatiespeeltjes je hond mentaal scherp houden, maar ook omdat eten voor de hond pure liefde is.

Trakteer je hond op een van de recepten uit West Paw’s The Toy of Cooking kookboek en de liefde is te zien in de ogen van je hond en te horen aan zijn kwispelende staart. Zo ben jij zeker het leukste baasje!

Aan de slag!

Heb jij een lekker receptidee? Of heb je één van onze recepten gemaakt? Wij zijn benieuwd naar het resultaat en de reactie van jouw hond. Deel jouw foto of video op Instagram en tag @maxenluna.nl

Wij zorgen voor een leuke re-post en misschien delen we jouw recept wel hier op de website! We zullen regelmatig nieuwe recepten delen, dus houd de website in de gaten.

[split]https://www.maxenluna.nl/Blog-verlatingsangst