0

Max&Luna is definitief geslotenMax&Luna is definitief gesloten

0

Max&Luna is definitief geslotenMax&Luna is definitief gesloten

Door Max&Luna, 25 september 2023

Mag jouw hond op de bank?

Als hondenliefhebber weet je dat er niets gezelliger is dan een hond die naast je op de bank ligt. Waarom zijn ze er zo dol op? Simpelweg omdat de bank gewoonweg heerlijk ligt! Bovendien geeft het hen een perfect overzicht, zodat ze alles goed in de gaten kunnen houden. En laten we de vertrouwde geur van het baasje niet vergeten, die geeft hen een veilig en comfortabel gevoel. Samen op de bank zitten, liggen en knuffelen is gewoon ontzettend gezellig. Maar laten we eens nadenken of we als baasje echt willen dat onze trouwe viervoeters op de bank liggen.

Beestenboel op de bank – dit zeggen de leukste baasjes

Onlangs heeft Max&Luna een poll gehouden onder haar trouwe volgers met de vraag: "Mag jouw hond op de bank?" En je raadt het al, het merendeel van de deelnemers riep volmondig 'ja!'. De meest gezellige foto's passeerden de revue, met banken vol dekentjes, honden én katten. In de meeste gezinnen is het dan ook een beestenboel op de bank.

Hond op de bank: ja of nee?

Voor veel mensen is het heel normaal dat hun hond op de bank ligt. Op zich is daar niets mis mee, zolang je als baasje maar een duidelijke keuze maakt en consequent bent. Je hond zal het niet begrijpen als hij altijd op de oude bank mocht liggen, maar nu ineens niet meer op de nieuwe. Als je ervoor kiest dat je hond op de bank mag liggen, moet je ook begrip tonen als het een keertje niet zo goed uitkomt. En als je hebt besloten dat de hond niet op de bank mag, houd je dan ook aan die regel, zelfs als het zo gezellig is en je je harige vriend graag tegen je aan wilt hebben.

Is een hond op de bank onhygiënisch?

Een huisdier in huis betekent vaak extra belasting voor je meubels. Banken zijn favoriet als potentieel kauwspeeltje, springkussen en harenmagneet. Bovendien brengt elke hond zijn eigen unieke geur met zich mee. Het is bijna onmogelijk om te voorkomen dat deze geur in je bank trekt als je hond er vaak op ligt. Daarnaast kan vuil van het buitenspelen of wandelen in het bos diep in je bank doordringen. En laten we de parasieten niet vergeten, zoals wormen, die honden kunnen dragen. De eieren van deze wormen zitten in de vacht van je huisdier, klaar om tussen de kussens te verdwijnen. En dan hebben we het nog niet eens gehad over al die haren...

Geef je hond een eigen plekje op de bank

Natuurlijk hoort een hond bij het gezin en dus ook op de bank. Maar hondenharen, nare geurtjes en vlekken heb je liever niet op de plek waar jij graag zit. Gelukkig is er een geweldige oplossing voor hondenliefhebbers: het District 70 NUZZLE Sofa Bed! Met dit speciale hondenbed voor op de bank kan jouw viervoeter heerlijk comfortabel liggen en hoef jij je geen zorgen meer te maken over haren en vuiligheid.

Het hondenbed heeft een dikke stevige zachte rand waar je hond heerlijk met zijn kop op kan rusten, en de antislip onderkant zorgt ervoor dat het bed niet snel van gladde banken afglijdt. Bovendien ziet het er ook nog eens ontzettend leuk uit op jouw bank. Als je liever iets compacters wilt, is een hondendeken ook een handige optie. Deze nemen niet veel ruimte in beslag en zijn gemakkelijk op te bergen. Beide opties zijn machine wasbaar, dus die ongewenste luchtjes en vuiligheid ben je in een handomdraai kwijt!

Dus waarom zou je je hond niet op de bank laten liggen en tegelijkertijd je meubels beschermen? Met de District 70 NUZZLE en andere handige oplossingen kun je volop genieten van knuffelen met je harige vriend, zonder je zorgen te maken over de hygiëne van je bank. Het is een win-win situatie voor zowel jou als je trouwe metgezel.

Reacties

  • Door Trudy mol, 6 december 2020

    Lijkt me heel handig, en lekker warm. Heb nu flats deken liggen.

Laat een reactie achter

We zijn benieuwd naar jouw ervaring, mening of vraag!

* Verplichte velden