Shopping Cart Pixel
Word vriend
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Geen producten gevonden...

Gezocht: Speelgoed testers!

Placeholder

Is jouw kat dol op krabben? Dat komt goed uit. Meld jouw kat aan als tester en laat hem zijn nagels zetten in het nieuwe stijlvolle krabspeelgoed van District 70!

Gezocht: Speelgoed testers!

Het 'slijpen van de nagels' d.m.v. krabben is belangrijk voor jouw kat. Het is onderdeel van het instinct en het houdt hem of haar gezond. Maar al dat krabben kan jouw als baasje ook flink tot wanhoop drijven en bovendien ongewenste schade aan je meubels veroorzaken. We schreven al eens eerder een blog met handige tips om krabben aan meubels te voorkomen

Doet jouw kat niets liever dan krabben, maar wil je jouw meubels graag sparen? Dan hebben we goed nieuws! Lees snel verder en meld jouw kat aan als tester! 

Voorkom ongewenst gedrag, profiteer van 10% korting

Om krabben op ongewenste plekken (zoals je meubels, schoenen of de gordijnen) te voorkomen bieden we nu 10% korting op al het (interactieve) speelgoed voor katten in de Max&Luna shop! Zo kan jouw kat de behoefte om te krabben botvieren op artikelen die daarvoor bedoeld zijn. 

Stijlvolle meubels van District 70

Heb jij al kennisgemaakt met de stijlvolle producten van District 70? Dit Nederlandse merk voor katten (en honden) producten ontwikkeld de mooiste, duurzame producten voor katten en honden. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de meest hoogwaardige materialen en in het oog springende designs, zonder het comfort van jouw kat of hond uit het oog te verliezen. Deze eigentijdse meubels zullen ook in jouw interieur zeker niet misstaan! 

Testers gezocht!

Is jouw kat dol op krabben? Dan zit je bij Max&Luna helemaal goed! Meld jouw kat aan als tester en laat hem of haar zijn nagels maar eens zetten in het nieuwe stijlvolle krabspeelgoed van District 70!

Plaats de mooiste foto van jouw spelende kat onder het bericht op Facebook, volg onze pagina en deel het bericht. In totaal geven we 3x een speelgoedpakket weg!

* Deze actie loopt t/m 23 mei, vrijdag 24 mei worden de winnaars bekend gemaakt op de Max&Luna Facebook pagina.

Reacties

 1. Betty Van waveren Betty Van waveren

  Ik wil graag meedoen,ben net aan het verhuizen en het zou vreselijk zijn als mijn nieuwe spulletjes vernield werden

 2. Thyra Thyra

  Ik zou graag willen mee doen aan de test want mijn kat zit nog steeds aan de meubels ik zou graag willen winnen

 3. marjo von hebel marjo von hebel

  Binti wil heel graag testen want ze zet echt overal haar nagels in, niets is veilig.

 4. Filiz Kilic Filiz Kilic

  Wens Simay als tester voor het krabpaal aanmelden..ze is dol op krabben en klimmen.

 5. E.M. De Jongh-Baggerman E.M. De Jongh-Baggerman

  Ik zou heel graag het willen testen want nu gebruikt hij de tafelpoot van mijn salontsalontafel. En dat is niet zo fijn.

 6. Linda Kuiper Linda Kuiper

  Graag zou ik het willen testen want op dit moment zet hij zijn nagels in mijn mooie behang :-(

 7. petra petra

  o wat wil ik deze proberen t.c pakt nu mijn banken of het behang zijn nagels hebben niets anders nodig dus wil deze zeker testen

 8. Lyda Stormbroek Lyda Stormbroek

  Djoeke en Kianjo willen het heel graag testen. En schrijven dan een leuke review voor jullie als redactieleden van de Facebook dierenkrant ‘T Lopend Vuurtje.

 9. Monica Bellekom Monica Bellekom

  Mijn lieve poes van 4 jaar (8-5 jarig geweest) Zou super graag tester willen worden van krab producten! Krabben is haar hobby

Reageer


* Verplichte velden