Shopping Cart Pixel
Nieuwsbrief
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Gezocht: Echte Smeerkezen!

Placeholder

Maak kans op een van de 4 vacht verzorgingspakketten, bestaande uit een verzorgende shampoo en absorberende handdoek voor jouw hond!

Gezocht: Echte Smeerkezen!

Elke hond heeft van tijd tot tijd een zekere mate van vachtverzorging nodig. Het verwijderen van vuil, dode haren en klitten draagt bij aan de gezondheid en het geluk van je hond. Bovendien voorkomt het regelmatig verzorgen van de vacht vieze geurtjes in huis

Schone vacht, gezonde en gelukkige hond

Een schone vacht voorkomt een smerige hondengeur in huis en maakt je hond nog aaibaarder. Een ander voordeel van het verzorgen van de vacht is dat je samen tijd doorbrengt, waardoor je de band met jouw hond versterkt. Belangrijk bij het verzorgen van de vacht is dan ook dat zowel jij als je huisdier hier plezier aan beleven. Eerder hebben we hierover een artikel geschreven waarbij Max&Luna antwoord geven op alle vragen rond vachtverzorging van je hond, die bruikbaar zijn voor vrijwel alle vachtsoorten van alle hondenrassen.

Smeerkezen gezocht!

Is jouw hond een echte smeerkees? Dan hebben we goed nieuws! Meld jouw hond aan als tester en probeer gratis een verzorgende shampoo van Greenfields naar keuze uit. Bovendien ontvang je ook nog een absorberende handdoek voor honden van Scruffs, geschikt voor iedere hondenvacht.

Plaats een foto van jouw hond, waarop duidelijk te zien is dat hij een wasbeurt nodig heeft onder het bericht op Facebook en vermeld hierbij waarom juist jouw hond in aanmerking komt om zo’n verzorgingspakket te testen. In totaal geven we maar lieft 4 pakketten weg.

* Deze actie loopt t/m 14 maart, vrijdag 15 maart worden de winnaars bekend gemaakt op de Max&Luna Facebook pagina.

 

Reacties

 1. Deborah Deborah

  Zou zo pakket willen winnen voor me hond die een helle gevoelig huid heb en die zijn huid kapot buit

 2. Greetje luders Greetje luders

  Vet cool man.onze minibordercollie is gek op blubber en samen met onze buurthond lilly die wit is .weer helemaal onder de blubber zit .mooi gezicht .zal leuk zijn om te mogen testen voor die twee dames haha

 3. Toos Buijs Toos Buijs

  ik heb een hond en ik wil graag testen hij is zwart met wit en dagelijks heel vuil

 4. INE WIJNEN INE WIJNEN

  Hallo, mijn hond kan wel ren goede wasbeurt gebruiken, maar ik heb geen Facebook. :-(

 5. Angelique Angelique

  Onze hondjes zijn echte smeerpoezen ze rennen door elke plas water en door modder. Ze hebben een een lange vacht dus ze moeten regelmatig gewassen worden. Ik zou het heel graag willen uitproberen hoe jullie product werkt.

Reageer als eerste!


* Verplichte velden