0

Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.

0

Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.

Door Max&Luna, 1 maart 2019

Gezocht: Echte Smeerkezen!

Elke hond heeft van tijd tot tijd een zekere mate van vachtverzorging nodig. Het verwijderen van vuil, dode haren en klitten draagt bij aan de gezondheid en het geluk van je hond. Bovendien voorkomt het regelmatig verzorgen van de vacht vieze geurtjes in huis

Schone vacht, gezonde en gelukkige hond

Een schone vacht voorkomt een smerige hondengeur in huis en maakt je hond nog aaibaarder. Een ander voordeel van het verzorgen van de vacht is dat je samen tijd doorbrengt, waardoor je de band met jouw hond versterkt. Belangrijk bij het verzorgen van de vacht is dan ook dat zowel jij als je huisdier hier plezier aan beleven. Eerder hebben we hierover een artikel geschreven waarbij Max&Luna antwoord geven op alle vragen rond vachtverzorging van je hond, die bruikbaar zijn voor vrijwel alle vachtsoorten van alle hondenrassen.

Smeerkezen gezocht!

Is jouw hond een echte smeerkees? Dan hebben we goed nieuws! Meld jouw hond aan als tester en probeer gratis een verzorgende shampoo van Greenfields naar keuze uit. Bovendien ontvang je ook nog een absorberende handdoek voor honden van Scruffs, geschikt voor iedere hondenvacht.

Plaats een foto van jouw hond, waarop duidelijk te zien is dat hij een wasbeurt nodig heeft onder het bericht op Facebook en vermeld hierbij waarom juist jouw hond in aanmerking komt om zo’n verzorgingspakket te testen. In totaal geven we maar lieft 4 pakketten weg.

* Deze actie loopt t/m 14 maart, vrijdag 15 maart worden de winnaars bekend gemaakt op de Max&Luna Facebook pagina.

 

Reacties

 • Door Deborah, 11 maart 2019

  Zou zo pakket willen winnen voor me hond die een helle gevoelig huid heb en die zijn huid kapot buit

 • Door Greetje luders, 11 maart 2019

  Vet cool man.onze minibordercollie is gek op blubber en samen met onze buurthond lilly die wit is .weer helemaal onder de blubber zit .mooi gezicht .zal leuk zijn om te mogen testen voor die twee dames haha

 • Door Ge bouman, 10 maart 2019

  Wij het graag proberen

 • Door Carla van Gils, 10 maart 2019

  Ik zou graag producten willen testen voor onze hond Kazan

 • Door Els m. de Kok, 10 maart 2019

  een langhaarhond, die ook wel eens in de modder of plassen ligt pppfffft

 • Door Toos Buijs, 10 maart 2019

  ik heb een hond en ik wil graag testen hij is zwart met wit en dagelijks heel vuil

 • Door INE WIJNEN, 10 maart 2019

  Hallo, mijn hond kan wel ren goede wasbeurt gebruiken, maar ik heb geen Facebook. :-(

 • Door Angelique, 10 maart 2019

  Onze hondjes zijn echte smeerpoezen ze rennen door elke plas water en door modder. Ze hebben een een lange vacht dus ze moeten regelmatig gewassen worden. Ik zou het heel graag willen uitproberen hoe jullie product werkt.

 • Door maria, 10 maart 2019

  doe super graag mee zou super zijn om tewinnen

 • Door Chandrika, 10 maart 2019

  Voor onze “smeerkezen”.

 • Door Ans Jacobs, 10 maart 2019

  Flicka

Laat een reactie achter

We zijn benieuwd naar jouw ervaring, mening of vraag!

* Verplichte velden