0

Max&Luna is definitief geslotenMax&Luna is definitief gesloten

0

Max&Luna is definitief geslotenMax&Luna is definitief gesloten

Door Max&Luna, 11 augustus 2022

Kampvuur Toppl Traktatie

Is dat een klein kampvuur in een beker?! Dat klopt! Hoor je het vuur al knetteren van de smoky bacon, de geroosterde zoete aardappel met wortelvlammen en de knapperige hondenbrokjes? Serveer deze onweerstaanbare 'Kampvuur Toppl' in een knus hondenmandje onder de sterrenhemel, of in de woonkamer tijdens de lunch… jouw hond zal het niet uitmaken!

Ingrediënten

 • 2-5 stukjes geroosterde zoete aardappel
 • 2-3 plakjes wortel
 • Gedroogde Bacon hondensnacks
 • 1 klein traktatiekoekje
 • 1/2 kopje favoriete brokken van de hond
 • 1 theelepel pindakaas
 • 1/4 kopje gegaard rundvlees / natvoer
 • Grote of kleine West Paw Toppl

Ingredienten Toppl Kampvuur

Bereidingswijze

 1. Vul eerst het gat aan de zijkant van de Toppl met pindakaas en een klein koekje naar keuze. Bevries om te verzegelen.
 2. Haal de Toppl uit de vriezer en vul hem tot de helft met brokjes. Als je rauw voert, wissel dit in plaats van brokjes..
 3. Vul de rest van de Toppl tot de rand met het rundvlees natvoer.
 4. Schik de zoete aardappel bovenop om op vlammen te lijken, duw ze in het natte voedsel voor stabiliteit.
 5. Snijd de wortelen in kleine driehoekjes. Leg ze voor elk stuk zoete aardappel.
 6. Leg brokjes rond de rand van de Toppl om sintels na te bootsen.
 7. Snij de gerookte bacon stengels in 4 stukken en steek ze erin om eruit te zien als houtblokken die uit de vlammen omhoog steken.
 8. Voer vers of bevroren, met s'mores voor de chef.

De Toppl is onze top keuze voor beginnende puzzelaars en koks! Het wijd open einde maakt het gemakkelijk voor chefs om voedsel in te doen EN voor honden om het eruit te halen, maar het vertraagt smaaktesters nog steeds net genoeg voor een leuke uitdaging.

Kampvuur Toppl met hond

The Toy of Cooking

Trakteer je hond op een van de recepten uit West Paw’s The Toy of Cooking kookboek en de liefde is te zien in de ogen van je hond en te horen aan zijn kwispelende staart. Zo ben jij zeker het leukste baasje!

Aan de slag!

Heb jij een lekker recept voor de Toppl? Of heb je één van onze recepten gemaakt? Wij zijn benieuwd naar het resultaat en de reactie van jouw hond. Deel jouw foto of video op Instagram en tag @maxenluna.nl

Wij zorgen voor een leuke re-post en misschien delen we jouw recept wel hier op de website! We zullen regelmatig nieuwe recepten delen voor de Toppl. Die je natuurlijk ook kunt gebruiken in de West Paw Tux.