0

Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.

0

Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.

Door Max&Luna, 23 januari 2020

De juiste complete voeding voor jouw kat!

Het Almo Nature Holistic assortiment voor katten is een complete voedingsbenadering en biedt een reeks functionele recepten om aan de behoeften van jouw kat te voldoen. Je hebt misschien al gemerkt dat zowel Holistic brokken met vers vlees of vers vis, als de natvoer recepten een complete nieuwe look & feel hebben gekregen.

Holistic voor katten: dezelfde kwaliteit, nieuwe look

Maar Almo Nature heeft niet alleen aan een nieuwe verpakking gewerkt, ook de recepten zijn verbeterd zodat alle Holistic brokken inmiddels 26% vers vlees of verse vis bevatten.

Daarna waren de natvoerrecepten aan de beurt. De 70g pouches kregen een nieuw jasje en we hebben een nieuwe lijn van blikjes in 85g formaat toegevoegd, inclusief een recept dat speciaal is ontwikkeld voor senior katten (7+).


Holistic droogvoer met vers vlees of verse vis

Maar hoewel de verpakking is veranderd, blijft de kwaliteit van Almo Nature precies hetzelfde. Wat de Holistic recepten zo uniek maakt:

 • Vier functionele receptendie inspelen op specifieke behoeften van je kat, gedurende een specifieke periode in hun leven: anti-haarbal, problemen met de spijsvertering, problemen met de urinewegen en en nog veel meer:
 • Een maintenance lijn in 5 verschillende smaken, voor iedere kat iets wils
 • Het belangrijkste ingrediënt is vers vlees of verse vis
 • Het is verrijkt met vitamines en mineralenom de voedingswaarde te verhogen
 • Geen verborgen ingrediënten:de recepten zijn vrij van GMO’s en ontwikkeld zonder kunstmatige kleurstoffen of chemische conserveermiddelen
 • Smakelijk: er is een scala aan smakenom uit te kiezen
 • Geschikt voor alle leeftijden: er is een speciale lijn voor kittens en zogende poezen
 • Allerecepten bevatten tot 48% vlees, waarvan 26% vers vlees is

Holistic natvoer

De natvoer recepten van Holistic natvoer bieden gevarieerde en complete voeding. De natuurlijke, licht verteerbare recepten combineren premium vlees of vis met vitamines, mineralen en andere essentiële ingrediënten die helpen om een ​​gezond spijsverteringsstelsel, een gezonde huid en een glanzende vacht te behouden. Alle natte recepten bevatten vlees of vis van hoge kwaliteit en zitten vol met hoogwaardige eiwitten, waardoor ze buitengewoon smakelijk zijn.

 • Maintenance– een compleet en graanvrij voedingsproduct voor volwassen katten met hoogwaardige eiwitten en ingrediënten. Verkrijgbaar in blikjes van 85g, in 5 verschillende smaken.
 • Urinary Help– helpt bij het in standhouden van gezonde urinewegen door de lage hoeveelheid magnesium, calcium en fosfor in combinatie met glucosamine. Verkrijgbaar in blikjes van 85g en zakjes van 70g, in 4 verschillende smaken. Deze recepten zijn graanvrij.
 • Digestive Help– Een compleet en graanvrij voedingsproduct voor volwassen katten, samengesteld met prebiotica die bijdragen aan een goede werking van de darmen. Verkrijgbaar in blikjes van 85g en zakjes van 70g, in 4 verschillende smaken.
 • Holistic Kitten– een complete en glutenvrije voeding voor kittens en zwangere of zogende poezen. Verkrijgbaar in blikken van 85g.
 • Anti-Hairball– helpt de vorming van haarballen te voorkomen. Verkrijgbaar in zakjes van 70g, in 2 verschillende smaken.
 • Gesteriliseerd– complete en graanvrije recepten voor volwassen katten. Het toevoegen van de juiste hoeveelheid vezels draagt bij aan het behouden van een gezond gewicht, waardoor het een ideale voeding is voor gesteriliseerde katten. Verkrijgbaar in blikken van 85g en zakjes van 70g, in 3 verschillende smaken.
 • Senior– een complete en glutenvrije voeding voor katten van 7 jaar en ouder. Gestoomd en bereid met hoogwaardige biologische eiwitten. Verkrijgbaar in blikjes van 85g.

Wil je weten welk recept het beste bij jouw kat past? Download de volledige flyer om het nieuwe, favoriete droogvoer recept van je kat te achterhalen.  Volg Almo Nature op Facebook en laat ons weten welk recept de favoriet van jou kat is!

[split]https://www.maxenluna.nl/Blog-Almo-holistic