Voor 22:00 uur besteld, morgen het leukste baasje!
Gratis verzending vanaf 20,-
Gratis retourneren
Nieuwsbrief
0
0
Voor 22:00 uur besteld, morgen het leukste baasje!
Gratis verzending vanaf 20,-
Gratis retourneren

Door Max&Luna, 11 april 2018

Hoe kies je het juiste hondenspeeltje?

Een hond in huis betekent veel plezier. Tenminste, als je huisdier zich niet verveelt. En daar kun jij voor zorgen! Max&Luna hebben de leukste hondenspeeltjes voor je op een rij gezet, zodat je hond en jij zich nooit meer vervelen!

Puppypret

Een puppy is nieuwsgierig en begroet elk puppyspeeltje enthousiast. Een zacht stoffen diertje met een piep erin? Hij kan er eindeloos vaak in bijten. Speeltjes van zacht, flexibel rubber zijn voor puppy's zeer geschikt omdat die niet zoveel druk op de tanden uitoefenen. Extra leuk zijn de speeltjes als er brokjes uitkomen wanneer je er als hond mee schudt.

Begint je hondje zijn tanden te wisselen, dan wil hij even maar één ding: kauwen! Dat doet hij het liefst op iets zachts. Iets van stof, eventueel met lintjes. Leg je zo'n kauwspeeltje in de vriezer, dan knispert het en dat betekent extra speelplezier! Voor heel sterke pups is een speeltje van stevig rubber geschikt. Kauwen op het stevige, duurzame materiaal traint de kauwspieren. Zit er ook een flos aan, dan is dat mooi meegenomen, want de katoenen draden verwijderen tandplak.

Samen spelen? Dan kun je vast beginnen met apporteren. Werp een ring voor jullie uit en je pup zal er blij achteraan gaan. Lok hem eventueel met een hondensnoepje weer terug. Ruil de ring voor het snoepje en het spel kan opnieuw beginnen.

Puppy af?

Honden hebben veel energie en willen ook na hun puppytijd graag spelen. Buiten, maar ook binnen. Met een pluche bal kan jouw hond ook in huis lekker bezig zijn. Als je hond uitgeput en uitgespeeld is en zijn bal er na al dat spelen niet meer uitziet, dan doe je hem zo in de wasmachine. Wel zo handig!

Een tijdje het huis uit zonder hond? Laat hem achter met een speelje van Kong. De speeltjes zijn gemaakt van super stevig rubber, die zelfs de grootste slopers niet stuk krijgen! In het segment 'onverwoestbaar speelgoed' voor honden met flinke kauwkracht, is ook van alles te vinden. Wat te denken van een rubberen stok die je een flink eind van je af kunt gooien, die blijft drijven op water, waar je zelfs snoepjes in kunt doen... en dan kan ie na gebruik nog in de vaatwasser ook.

Ook buiten in de tuin, bij een veldje of op het strand kun je lekker spelen met je hond. Wat denk je bijvoorbeeld van een frisbee? Een frisbee is leuk voor baas én hond. Of is jouw hond gek op ballen? Er zijn ballen van sterk, duurzaam kunststof met gekke groeven, die stuiteren alle kanten op, drijven op water en passen in een werpstok, dus dat betekent veel plezier voor twee! Bekijk deze maar eens!

Kun jij je hond een tijdje alleen in de tuin laten, dan hoeft hij zich daar niet te vervelen: prik een stok in de grond met daaraan een touw en je huisdier is wel een tijdje zoet met trekken, kauwen en slingeren. 

Speelgoedkist

Uiteraard heeft een kleine hond meer lol van een klein speeltje en loopt een grote weg met maatje XL. En kan het zomaar zijn dat jouw Bulldog verzot is op het trektouw van de Mechelaar van de buren. Probeer gewoon uit wat je hond leuk vindt. En wissel een aantal speeltjes af, zo blijven ze aantrekkelijk en behoort verveling bij je hond voorgoed tot het verleden!

Wat is het lievelingsspeeltje van jouw hond? Mail ons een foto, we delen hem graag!

[split]https://www.maxenluna.nl/blog-speelgoed-honden